Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

"Ναι" στη Ρεάλ για Μπέιλ με 86.000.000 λίρες

Η διοίκηση της Τότεναμ αποδέχτηκε το βράδυ της Κυριακής τη μυθική πρόταση ύψους 86 εκ.λιρών της Ρεάλ για τον Γκάρεθ Μπέιλ, όπως αποκάλυψε η "Daily Mail".
Σύμφωνα με "αποκλειστικό" ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι πλέον ελεύθερος να φορέσει τα λευκά της Ρεάλ, με την Τότεναμ να λέει τελικά "ναι" στην πρόταση 86 εκ.ευρώ που κατέθεσε για χάρη του η διοίκηση των Μαδριλένων.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως ο πρόεδρος των "σπιρουνιών" είχε συνάντηση στην ισπανική πρωτεύουσα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ αλλά και με τον μάνατζερ του παίκτη, Τζόναθαν Μπαρνέτ, και μετά την έγκριση που έδωσε για την ιστορική μετακίνηση επέστρεψε στην Αγγλία για να δει από κοντά τον αγώνα της ομάδας του με τη Σουόνσι.

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να γίνει η καταβολή των χρημάτων σε τρεις δόσεις, με τον Λέβι να υπόσχεται κάποιο "σκόντο" στους Μαδριλένους σε περίπτωση που καταβληθούν σύντομα οι τρεις αυτές δόσεις.

Σε περίπτωση που το αστρονομικό αυτό νούμερο ισχύει 100%, τότε μιλάμε για την ακριβοτερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, η οποία ξεπερνάει και τη μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ το καλοκαίρι του 2009, που είχε κοστίσει 80.000.000 λιρες στους "μερένγκες".