Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Διάσημες που κυκλοφορούν χωρίς σουτιέν!

Υπάρχει μια περίπτωση που ακόμα και αν ένα ντύσιμο ή ρούχο δεν είναι πpοκλητικό, μπορεί να γίνει. Ποια είναι αυτή; Το να ξεχάσεις να φορέσεις σουτιέν! Βεβαίως, εσύ μπορεί να θες να ξεκουράσεις το στήθος σου μ” αυτή την επιλογή, αλλά αν δεν δείξεις προσοχή στο τι θα βάλεις , πιθανότατα όλα τα βλέμματα να κολλήσουν στην μπλούζα ή στο φόρεμά σου, γιατί απλά θα διαγράφονται οι θηλeς.

Το ίδιο, φυσικά, παθαίνουν και οι διάσημες! Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει σε χαλαρές βόλτες με μπλούζες που αφήσουν το στήθος τους να διαγράφεται. Αν και επίσης δεν είναι λίγες οι φορές, που για να φορέσουν τις υπέροχες τουαλέτες τους για το κόκκινο χαλί οφείλουν να θυσιάσουν το… στηθόδεσμο! Βεβαίως, σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: θα γίνουν θέμα για αυτά που διακρίνονται! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση της Anne Hathaway, που στη φετινή τελετή Όσκαρ, περισσότερο συζητήθηκαν οι θηλeς της που φαίνονταν πίσω από την υπέροχη Prada δημιουργία που φόρεσε, αντί το βραβείο που κέρδισε.

Από την άλλη, όμως, υπάρχει και η περίπτωση της Rihanna, η οποία δεν είναι λίγες οι φορές που εμφανίζεται δημοσίως χωρίς σουτιέν και με… see throυgh μπλούζα!

Ας δούμε, όμως, ποιες διάσημες κυκλοφορούν χωρίς σουτιέν (σκοπίμως ή μη, άγνωστο!)





















πηγη