Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Πρώην σύζυγος πλήρωσε το διαζύγιό της με...





Κι όμως οι γυναίκες είναι έτοιμες για όλα!

Έξαλλη φαίνεται πως έγινε μια αμερικανίδα όταν με δικαστική απόφαση έπρεπε να πληρώσει στον πρώην σύζυγό της 50,12 δολάρια. Η ανώνυμη γυναίκα αγόρασε ταπερ και έβαλε μέσα σε αυτά κέρματα, ρύζι και φασόλια και του τα έστειλε μαζί με ένα μήνυμα.Τι του έγραψε; "Άντι, εδώ είναι 47 δολάρια και 12 σεντς. Τα υπόλοιπα χρήματα δόθηκαν για την αγορά των ταπερ. Η απόδειξη περιλαμβάνεται".

Τις φωτογραφίες με τα τάπερ δημοσιοποίησε ο πρώην σύζυγος, με τα στοιχεία Αντι, απο τη Νεμπράσκα ενώ η ιστορία προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον στο διαδίκτυο. Μάλιστα ο κόσμος θέλησε τόσο πολύ να μάθει για τον αποτυχημένο γάμο του Aντι, με αποτέλεσμα εκείνος να γράψει την ιστορία από τη δική του πλευρά.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή του αναφέρει ότι η γυναίκα του μετά το γάμο άλλαξε ριζικά, άφησε τη δουλειά της, παραμέλησε το σπίτι τους και άρχισε να μετατρέπεται σε έναν θυμωμένο άνθρωπο. Τα προβλήματά τους είχαν εμφανιστεί από το μήνα του μέλιτος όπου και του ζήτησε να την πάει σπίτι νωρίτερα ενώ όταν εκείνος αναγκάστηκε να λείψει για δυο εβδομάδες, ανακάλυψε ότι η νιόπαντρη γυναίκα του είχε καλέσει κάποιον άλλο να μείνει μαζί της.

Το ζευγάρι ζήτησε βοήθεια από ειδικό αλλά υπήρχε μεγάλο πρόβλημα σε θέματα εμπιστοσύνης. Μάλιστα όπως έγραψε, ένα χρόνο μετά τον γάμο τους εκείνη του αποκάλυψε πως στην αρχή που έβγαιναν σαν ζευγάρι εκείνη ήταν έγκυος από έναν πρώην αλλά το έχασε.

Όλα ήρθαν στο φως όταν ο Αντι, αποφάσισε να ψάξει τον λογαριασμό της γυναίκας του στο Facebook, ωστόσο το τέλος ήρθε όταν εκείνη του πέταξε ένα γυάλινο μπουκάλι αλλά ευτυχώς για λίγα εκατοστά δεν τον πέτυχε. Παρόλαυτά, ο ίδιος υποστηρίζει ότι για το τέλος του γάμου τους δεν ευθύνεται μόνο η γυναίκα του αλλά και εκείνος με το πάθος που είχε να παίζει συνέχεια video games.