Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Αστυνομικός στην Κίνα πέταξε βρέφος στο έδαφος


Το άρπαξε από τους γονείς του νομίζοντας ότι πρόκειται για κούκλα
Στο έδαφος πέταξε ένα βρέφος επτά μηνών αφού το άρπαξε από την αγκαλιά του πατέρα του, τραυματίζοντάς το σοβαρά, ένας κινέζος αστυνομικός σε κατάσταση μέθης, γιατί, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, νόμιζε ότι επρόκειτο για κούκλα.

Οι αρχές της κοινότητας Λινζού, στην επαρχία Χενάν όπου συνέβη το πρωτοφανές επεισόδιο, έχουν συγκροτήσει μια επιτροπή που θα ερευνήσει την υπόθεση, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και το πρακτορείο Νέα Κίνα επικαλούμενα ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Χωρίς κανέναν λόγο, ο αστυνομικός πλησίασε τους γονείς του κοριτσιού ενώ έκαναν βόλτα στην πόλη, ένα βράδυ στα τέλη Ιουλίου και, αφού άγγιξε το βρέφος στο πρόσωπο, το άρπαξε από την αγκαλιά του πατέρα του και το πέταξε στο δρόμο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Φάζι Ουανμπάο, ο αστυνομικός, που ήταν με πολιτικά, έπινε μαζί με δύο φίλους του και, όντας σε κατάσταση μέθης, έβαλε στοίχημα μαζί τους ότι το βρέφος ήταν... πλαστικό και όχι αληθινό παιδί.

Ο αστυνομικός παρέμεινε υπό κράτηση για 15 ημέρες για το πειθαρχικό παράπτωμα που διέπραξε, αλλά δεν του επιβλήθηκε καμία άλλη τιμωρία και εξακολουθεί να εργάζεται στην υπηρεσία δημόσιας ασφάλειας του Λινζού.

Μετά την κατακραυγή που προκλήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την αποκάλυψη του περιστατικού, οι τοπικές αρχές διαβεβαίωσαν ότι δεν προτίθενται να δώσουν άφεση στον αστυνομικό.

Το βρέφος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει. Θα πρέπει όμως να μεταφερθεί στο Πεκίνο για να υποβληθεί σε πρόσθετες εξετάσεις.

Στα τέλη Ιουλίου ένα άλλο, παρόμοιο περιστατικό είχε συγκλονίσει την πρωτεύουσα. Κατά τη διάρκεια ενός καυγά για μια θέση στάθμευσης, ένας άνδρας άρπαξε ένα κοριτσάκι δύο ετών από το καροτσάκι του και το πέταξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει πολύ σοβαρά. Το παιδί πέθανε λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.
newsbeast
Παίξτε Άφοβα Poker και Στοίχημα στην MYBET η οποία έχει εξασφαλίσει ελληνικό ΑΦΜ!!!πηγη