Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Χαμός με δήλωση της Ισινμπάγιεβα για τους...

Κoλαση γίνεται εδώ και λίγη ώρα με δήλωση της Ισινμπάγιεβα που κάνει τον γύρο του κόσμου. Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια, αφότου παρέλαβε το χρυσό της μετάλλιο για την προχθεσινή της νίκη στο άλμα επί κοντώ, τα έβαλε με τους ομοφυλόφιλους.


Η Ισινμπάγιεβα συντάχθηκε με τις απόψεις του Πούτιν και τον νέο νόμο κατά των γκέι στην Ρωσία:



«Αν επιτρέψουμε να γίνονται όλα αυτά τα πράγματα στο δρόμο, φοβόμαστε για το τι θα συμβεί με το έθνος μας. Εμείς θεωρούμε τους εαυτούς μας φυσιολογικούς ανθρώπους, νορμάλ άτομα. Στη Ρωσία τα αγόρια είναι πάντα με τα κορίτσια και τα κορίτσια με τα αγόρια. Όλα θα πρέπει να είναι έτσι. Δεν είχαμε ποτέ τέτοια προβλήματα στη Ρωσία και δεν θέλουμε να τα έχουμε ούτε στο μέλλον».



Όπως είναι λογικό οι δηλώσεις της έχουν προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το κλίμα να έχει βαρύνει πάρα πολύ για την Ρωσίδα για την επίθεση που έκανε.



Όλο το θέμα ξεκίνησε όταν Σουηδέζες βάψανε τα νύχια τους με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, για να υποστηρίξουν τις οργανώσεις που μάχονται για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.



Η Ισινμπάγιεβα, όμως, είχε διαφορετική άποψη: «Αυτό που έκαναν οι Σουηδέζες είναι δείγμα ασέβειας προς τη χώρα μας και τους πολίτες μας. Όταν εμείς πηγαίνουμε σε άλλες χώρες, τις σεβόμαστε. Δεν κάνουμε τέτοια πράγματα».



πηγη