Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ιερέας κέρδισε αργυρό μετάλλιο στην άρση βαρών!Το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε Πάγκο για βετεράνους
, κέρδισε ο Πρωτοπρεσβύτερος Αλέξανδρος Νοβοπάσιν, προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι στο Νοβοσιμπίρσκ.

Ο π. Αλέξανδρος συμμετείχε στοΠαγκόσμιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Νοβοσιμπίρσκ με σύνθημα "ο αθλητισμός κατά των ναρκωτικών".

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα πραγματοποιήθηκαν με την ευλογία του Μητροπολίτη Νοβοσιμπίρσκ κ. Τύχωνα, του οποίου μήνυμα ανέγνωσε ο Πρωτοπρ. Αλέξανδρος κατά την έναρξη του πρωταθλήματος.

"Το πιο σημαντικό πράγμα στον αθλητισμό είναι η νίκη επί του εαυτού μας", αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Μητροπολίτης Νοβοσιμπίρσκ.

Τον αγώνα παρακαλούθησαν πολλοί ενορίτες του π. Αλεξάνδρου, οι οποίοι έφτασαν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν τον πνευματικό τους.

Ο Πρωτοπρ. Αλέξανδρος Νοβοπάσιν είναι γνωστός για την ιεραποστολική του δράση, ενώ είναι συγγραφέας πολλών πνευματικών ταινιών, που έχουν κερδίσει πολλά βραβεία.

Τέλος να αναφερθεί ότι ο π. Αλέξανδρος κάνει μεγάλο αγώνα κατά των ναρκωτικών, ενώ πολλοί νέοι μέσω του αθλητισμού πλησίασαν την Εκκλησία.πηγη