Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Βρήκαν μια γάτα-μούμια κάτω από το πάτωμα τους!!!



Πολλά μπορεί να βρει κανείς καθώς ανακαινίζει ένα παλιό σπίτι, όμως αυτό που ανακάλυψε ένα ζευγάρι από το Σάουθ Σιλντ, είναι πραγματικά περίεργο.

Κατά καιρούς έχουν βρεθεί διάφορα αντικείμενα, κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης. Από θησαυρούς και αρχαία αντικείμενα, μέχρι βλήματα που δεν έχουν εκραγεί. Όμως το πιο περίεργο εύρημα που ανακαλύφθηκε τελευταία είναι μια μουμιοποιημένη… γάτα. Η γάτα-Τουταγχαμών βρέθηκε κάτω από το σπίτι του Ίαν και της Μέλανι Μπρους. Το ζευγάρι σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε το μουμιοποιημένο ζώο κάτω από το πάτωμα τους.

Ακόμη πιο περίεργο είναι το γεγονός πως το ζευγάρι αντί να ξεφορτωθεί άμεσα τη γάτα-μούμια, επέλεξε να την κρατήσει για…γούρι.



“Δεν θα φύγει από αυτό το σπίτι, όλοι λένε πως έχει μια υπέροχη αίσθηση” δήλωσε η Μέλανι, μητέρα 2 παιδιών. “Την έχουμε τοποθετήσει σε ένα παλιό καρότσι στο κελάρι. Αργότερα μπορεί να την βάλουμε σε μια γυάλινη προθήκη στην είσοδο”.



Παρά τα χρόνια της, η "Τουτανγατμών", όπως έχει βαφτίσει τη νεκρή γάτα η οικογένεια, είναι καλοδιατηρημένη, αφού όλα τα εξωτερικά της χαρακτηριστικά είναι αναλλοίωτα. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, η γάτα βρισκόταν θαμμένη στο πάτωμα του σπιτιού από τη βικτοριανή περίοδο (δεύτερο ήμισυ 19ου αιώνα) και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στο ίδιο σπίτι για αρκετά χρόνια ακόμη.