Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

«Είναι ζαβλακωμένες από τη νάρκωση της γέννας, χοντρές και από την άλλη βγαίνουν με ρουζ για να φαίνονται ωραίες» (Ποιος το είπε)



«Ο γιος μου τι δημοσιότητα να δει; Να τον βάψουμε και να τον βγάλουμε φωτογραφίες; Αυτό μας έλειπε», απαντά γνωστός ηθοποιός όταν μιλά για την δημοσιότητα και πόσο εκείνος είναι υπέρ ή κατά.
Ο Οδυσσέας Σταμούλης λέει στο περιοδικό Λοιπόν: «Αμέσως μετά τη γέννα τρέχουν όλο τους ευτυχισμένοι να φωτογραφηθούν. Κι αυτό είναι αστείο. Βλέπεις κάποιες φωτογραφίες, ας πούμε ανθρώπων της showbiz, που οι κακομοίρες οι γυναίκες μόλις έχουν γεννήσει. Είναι μόλις από τη γέννα, ζαβλακωμένες από την νάρκωση, χοντρές από τα κιλά της εγκυμοσύνης και από την άλλη, για να φαίνονται ωραίες είναι βαμμένες στα μαγούλα με ρουζ στοπ κρεβάτι του μαιευτηρίου και δίπλα ο ευτυχισμένος ζεν πρεμιέ σύζυγος με την κοράκλα ή το γιο τους, που είναι για να διασκεδάζεις. Δεν μου αρέσει και ο όρος «σοουμπίζ», ο οποίος είναι υπερβολικός για την Ελλάδα», λέει και καταλήγει: «Υπάρχει ένας βαλκανικός γυφτομαχαλάς, όπου κάποιοι διακρίνονται λίγο κάπου και παίρνουν σουσούμια από τους ξένους ηθοποιούς. Βλέπει τι κάνει ο Μπράντ Πιτ κι προσπαθεί να κάνει το ίδιο και ο αντίστοιχος καραγκιοζάκος στην Ελλάδα. Αστεία πράγματα. Μη τρελαθούμε με τον γυφτομαχαλά, ότι έχει σοουμπίζ».