Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Τους έπιασε κρύος ιδρώτας στον Ολυμπιακό με ΠΑΟΚ!

Γιατί αγχώθηκαν στον Ολυμπιακό μετά τη σπουδαία ισοπαλία που πήρε ο ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα της Σάλκε; Ο σκύλος πήγε μία βόλτα στου Ρέντη και έμαθε τι "καίει" τους Πειραιώτες!

Υπάρχει λόγος και μάλιστα πολύ σοβαρός που το "Χ" που πήρε ο ΠΑΟΚ στη Γερμανία στεναχώρησε ή καλύτερα "άγχωσε" πολύ τον Ολυμπιακό.

Όχι μόνο επειδή ο Δικέφαλος απέδειξε μέσα σε μία δύσκολη ευρωπαϊκή έδρα ότι έχει "δυναμώσει" και ότι μπορεί φέτος να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Το ότι ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει σοβαρό αντίπαλο για τον φετινό τίτλο είναι γνωστό και το έχουν συνειδητοποιήσει στον Πειραιά.

Αυτό που ανησύχησε τους "ερυθρόλευκους" περισσότερο απ΄ όλα είναι τα 5 μύρια που θα χάσουν αν ο ΠΑΟΚ αποκλείσει τη Σάλκε και περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μιλάμε για πολλά λεφτά αφού, αν ο Δικέφαλος αποκλειστεί, τότε όλο το ελληνικό market pool θα το εισπράξει ο Ολυμπιακός.

Για να έχετε έναν μπούσουλα το περυσινό market pool ήταν 11.646.000 ευρώ. Ο πρωταθλητής παίρνει το 55%, δηλαδή 6.405.000 ευρώ, και η δεύτερη ομάδα (ΠΑΟΚ) το 45%, δηλαδή 5.241.000 ευρώ. Αυτό το ποσό θα "κλέψει", λοιπόν, ο Δικέφαλος από τους Πειραιώτες, αν αποκλείσει τη Σάλκε.

Πώς, λοιπόν, να μην τους έχει πιάσει ...κρύος ιδρώτας στο Λιμάνι μετά το σκορ πρόκρισης που πήρε ο ΠΑΟΚ στη Γερμανία;


πηγη