Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Δείτε την νέα κοπέλα του Justin Bieber - ΕΙΚΟΝΕΣ


Love is in the air!

Justin Bieber. Αυτό το αγόρι προκαλεί πανικό. Οι θαυμάστριές του αμέτρητες ανά τον κόσμο. Τα περισσότερα κοριτσάκια θα εύχονταν να είναι εκείνες η εκλεκτή της καρδιάς του. Είναι νέος, όμορφος, επιτυχημένος, διάσημος και εκατομμυριούχος! Ο Justin το ξέρει καλά και φυσικά έχει ψωνιστεί, μιας και γνωρίζει ότι μπορεί να έχει όποια θέλει.

Η Selena Gomez αποτελεί παρελθόν για εκείνον, μιας και λέγεται ότι ο νεαρός star είναι ερωτευμένος με ένα πανέμορφο μοντέλο εν ονόματιAshley Moore. Οι δύο τους απαθανατίστηκαν στο Beverly Hills την περασμένη Τρίτη, ενώ κατέφθαναν στο πασίγνωστο εστιατόριο Bouchon. Χωρίς να δείχνουν καμιά ενόχληση, κατέβηκαν από την ασημί Ferrari coupé του τραγουδιστή και συνοδευόμενοι από δύο bodyguards μπήκαν στο εστιατόριο να απολαύσουν το γεύμα τους.

Ομολογουμένως το νέο κορίτσι του είναι πανέμορφο. Διαθέτει εκπληκτικό κορμί, αψεγάδιαστο πρόσωπο και υπέροχα σαρκώδη χείλη. Σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Μωρέ εύγε στον Justin! Δείτε την Ashley στην παραπάνω gallery. Πώς σας φαίνεται;

Παίξτε Άφοβα Poker και Στοίχημα στην MYBET η οποία έχει εξασφαλίσει ελληνικό ΑΦΜ!!!πηγή: queen