Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Έτοιμος να νοικοκυρευτεί ο άτακτος Harry

Στην Κένυα θα βρεθεί ο πρίγκιπας Harry όπου με παρέα φίλων και κυρίως την αγαπημένη του Cressida Bonas θα απολαύσουν...

μιά εβδομάδα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις υποχρεώσεις που του επιβάλλει το βασιλικό πρωτόκολλο.

Την Παρασκευή έφθασε στην Αγκόλα για μία φιλανθρωπική εκδήλωση και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Μποτσουάνα όπου θα συναντήσει τη σύντροφό του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και τους λοιπούς φίλους του, ανάμεσά τους και η εξαδέλφη του πριγκίπισσα Eugenie.

Επειδή η νεαρή φοιτήτρια πανικοβάλλεται από τη δημοσιότητα και το αυστηρό πρωτόκολλο που περιβάλλει τη ζωή του Harry, εκείνος κάνει ό,τι είναι δυνατόν να την προστατεύει και να της προσφέρει ηρεμία, γι' αυτό και αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις όπως και τους παπαράτσι. Ωστόσο, όπως λένε φίλοι τους, συναντώνται με παρέες σε σπίτια φίλων όπου ζουν ελεύθερα τον έρωτά τους.

Λέγεται μάλιστα, ότι ο τέταρτος -πλέον- στη διαδοχή στον βρετανικό θρόνο πρίγκιπας έχει βρει στο πρόσωπο της χορεύτριας και μοντέλου τη μέλλουσα σύζυγό του και θέλει να ζει την κάθε στιγμή μαζί της σιγά σιγά και να μην βιάσει οτιδήποτε.

Ωστόσο, η επιλογή της Κένυας για διακοπές προκαλεί πολλές υποψίες καθώς εκεί το 2013 σ' ένα ρομαντικό καταφύγιο ο William έκανε πρόταση γάμου στην επί χρόνια σύντροφό του Kate Middleton και λέγεται ότι μάλλον ο Harry θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο. Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε ότι η Αφρική θα πονάει για πάντα τον πρίγκιπα, καθώς είναι η ήπειρος καταγωγής της πρώην αγαπημένης του - την οποία οι φίλοι του επιμένουν ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη και ούτε πρόκειται - Chelsy Davy.

-->

πηγη