Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Σε 3 χρώματα το iPhone 5S λευκό, μαύρο και χρυσό.

Ξέρουμε ήδη ότι το iPhone 5S και το iPhone 5C θα ανακοινωθούν στις 10 Σεπτεμβρίου αλλά τώρα σχεδόν επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι το iPhone 5S θα είναι διαθέσιμο και σε χρυσό χρώμα.
IPHONE 5S ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΧΡΩΜΑ, Η ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε για το νέο, χρυσό χρώμα του iPhone 5S. Στο πρόσφατο παρελθόν έχουμε δει φωτογραφίες από εξαρτήματα του iPhone 5S σε χρυσό χρώμακαι έχουμε διαβάσει ότι η Apple σκέφτεται να κάνει την κίνηση να παρουσιάσει ένα νέο χρώμα για το νέο flagship iPhone.

Μέχρι και το iPhone 5, όλα τα iPhone κυκλοφορούσαν σε μαύρο και λευκό χρώμα. Για πρώτη φορά το iPhone 5 παρουσίασε κάτι διαφορετικό από το “κλασσικό μαύρο και λευκό” που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Αν και όλοι διακρίνουν το iPhone 5 σε μαύρο και λευκό, επίσημα ο χαρακτηρισμός της Apple είναι iPhone 5 Black & Slate και iPhone 5 White & Silver.

Δεν είναι απίθανο να δούμε και την τρίτη επιλογή, iPhone 5S Gold & ποιος ξέρει τι άλλο χρώμα θα συνδυαστεί στο νέο smartphone. Η επίσημη παρουσίαση του iPhone 5S και του iPhone 5C αναμένεται να γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου 2013, μαζί με την νέα έκδοση του iOS 7.

-->

πηγη