Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

VIDEO: Λεπτομέρειες για το τραγικό περιστατικό στο τρόλεϊ

Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης λίγα μέτρα πριν από το δημαρχείο Περιστερίου, όταν ένας 19χρονος που...

είχε επιβιβαστεί σε τρόλεϊ πήδηξε από αυτό ενώ βρισκόταν εν κινήσει, αφού είχε προηγηθεί ολόκληρη σκηνή με τον ελεγκτή και τον οδηγό του οχήματος επειδή ο νεαρός δεν είχε εισιτήριο.!

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματα που είχαν προκληθεί στο κεφάλι του από την πτώση.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στα τρόλεϊ, Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι ο νεαρός, που δεν είχε εισιτήριο και είχε εντοπιστεί από τον ελεγκτή, πάτησε το μπουτόν κινδύνου που ανοίγει τις πόρτες ακόμα και όταν το όχημα κινείται και πήδηξε στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 19χρονος επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη.



Μία στάση αργότερα, μπήκε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του το εισιτήριο, γεγονός που σηματοδότησε τραγικές εξελίξεις.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων στο eurospy, ο νεαρός, μόλις πλησίασε ο ελεγκτής και του ζήτησε το εισιτήριο, είπε ότι του έπεσε.



Τότε ο ελεγκτής άρχισε επιτακτικά να ζητά το εισιτήριό του. Τότε ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι δεν το είχε.

Οι μάρτυρες ισχυρίζονται ότι η κουβέντα φούντωνε μιας και ο ελεγκτής ζητούσε με επιτακτικό ύφος το εισιτήριο από τον νεαρό, λέγοντάς του ότι θα του πληρώσει πρόστιμο.

Λίγα λεπτά μετά ο ελεγκτής φέρεται να είπε στον 19χρονο: «Ή μου δίνεις την ταυτότητα σου ή σε πάω στο τμήμα τώρα».

Ο νεαρός απάντησε πως δεν έχει μαζί του ταυτότητα και πρόσθεσε: «Είμαι άνεργος, αλήθεια σου λέω. Και οι γονείς μου δεν έχουν δουλειά. Είμαστε σε τραγική κατάσταση».



Τότε ελεγκτής και 19χρονος άρχισαν να λογοφέρνουν. Στη λογομαχία επενέβη λεκτικά και ο οδηγός.

Στη συνέχεια, ελεγκτής και 19χρονος ήρθαν στα χέρια. Ο ελεγκτής έσκισε την φανέλα που φορούσε ο 19χρονος. Οι επιβάτες άρχισαν να ωρύονται για την αντίδραση του ελεγκτή και του οδηγού.

«Αφήστε το παιδί ρε. Είναι 19χρονών που να πάρει. Να σας δώσουμε εμείς το ένα ευρώ» ήταν μερικές από τις φράσεις που ειπώθηκαν.

Ξαφνικά ο μεγαλόσωμος νεαρός απώθησε έναν εκ των δύο και πήδηξε από το τρόλεϊ που βρισκόταν εν κινήσει.

Ο 19χρονος έπεσε με το πρόσωπο στην άσφαλτο. «Ποτάμι» έτρεχε το αίμα και όλοι πάγωσαν στη θέα του νεαρού που ήταν πεσμένος στην άσφαλτο.

Οι επιβάτες έσπευσαν να βοηθήσουν τον νεαρό, ο οποίος δεν είχε σφυγμούς και φαινόταν να πέφτει σε κώμα.

Ο έντρομοι επιβάτες κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, που μετέφερε τον 19χρονο αρχικά στο νοσοκομείο της Αγίας Όλγας και στη συνέχεια στο "Γ. Γεννηματάς", όπου και κατέληξε ο νεαρός το πρωί.

Μετά την μεταφορά του νεαρού με το ασθενοφόρο, τα αίματα άναψαν στο σημείο, στο οποίο έφθασαν και 5 περιπολικά.

Οργή κατά του ελεγκτή από επιβάτες και περαστικούς

ΟΙ πληροφορίες λένε ότι επιβάτες και περαστικοί έβριζαν τον ελεγκτή, ενώ ένας από τους επιβαίνοντες πιάστηκε στα χέρια μαζί του.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να χωρίσουν τους δύο άνδρες, ωστόσο οι προσπάθειές τους απέβησαν αρχικά άκαρπες, καθώς το οργισμένο πλήθος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να χτυπήσει τον ελεγκτή.

Μία κοπέλα, που καθόταν στο πεζοδρόμιο, σε κατάσταση «αμόκ» μη μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη λίγα λεπτά πριν, σηκώθηκε και εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι νερό προς τον ελεγκτή λέγοντάς του «Σε ακούω τόση ώρα πάνω από το κεφάλι μου. Πήρες τη ζωή του παιδιού το καταλαβαίνεις;»

Τα αίματα άναψαν για άλλη μια φορά, ενώ ο ελεγκτής ζήτησε να πάει στο αυτόφωρο η κοπέλα.

Συνελήφθησαν οδηγός και ελεγκτής

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι διωκτικές αρχές έχουν συλλάβει τον ελεγκτή και τον οδηγό του τρόλεϊ, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.



newsbeast.gr