Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Με στιλ στο ραντεβού με Καλλονή.



Το πρωτάθλημα αρχίζει και για τον Ολυμπιακό, απόψε (21.30, REAL FM, Novasports 1, pamesports.gr) στο ΟΑΚΑ εναντίον της νεοφώτιστης Καλλονής που θα χρησιμοποιήσει για έδρα το «Σπύρος Λούης» λόγω των εργασιών στο δικό της γήπεδο στη Μυτιλήνη.

Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, με στόχο νίκη και καλό ποδόσφαιρο μπροστά σε περίπου 20.000 οπαδούς τους και με σεβασμό στις δυνατότητες του αντίπαλου που έχει δείξει πολλές αρετές στα φιλικά της προετοιμασίας.

Ο Μίτσελ θα αποφασίσει σήμερα για το αρχικό σχήμα, με ερωτηματικό για τη θέση του αριστερού μπακ την οποία θα πάρει λογικά ο Μπάμπης Λυκογιάννης, καθώς ο Χολέβας είναι υπό μεταγραφή και ο Τόρες ανέτοιμος και εκτός αποστολής.

Ρομπέρτο και Μέγιερι διεκδικούν τη θέση του γκολκίπερ, ενώ οι Σιόβας, Μανωλάς και Μεντζανί αυτές των δύο στόπερ.

Δεξί μπακ θα είναι ο Σαλίνο και από τη μέση και μπροστά προορίζονται για βασικοί οι Φέισα, Μανιάτης, Ντομίνγκες, Βάις, Κάμπελ και Μήτρογλου.

Στην αποστολή από την οποία θα κοπούν τρεις παίκτες για την τελική 18αδα είναι και οι Παπάζογλου, Σάμαρης, Χολέβας, Ολαϊτάν, Φετφατζίδης, Φουστέρ και Σαβιόλα.

Το πρωί θα γίνει στο Ρέντη ένα χαλάρωμα και στη συνέχεια οι παίκτες θα ξεκουραστούν και θα γίνει ανάλυση του αντίπαλου προτού πάνε στο ΟΑΚΑ.