Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Προσοχή: ΜΗΝ διανοηθείς να επισκεφτείς ποτέ αυτό το σάιτ και ΜΗΝ τoλμήσεις να πατήσεις το κόκκινο κουμπί

Είσαι ξαπλωμένος/η στον καναπέ; Κάνει ζέστη, πλήττεις θανάσιμα και επιθυμείς να προσθέσεις λίγη αλησμόνητη περιπέτεια στο απόγευμά σου; Με μερικά χτυπήματα στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σου, θα «χορτάσεις» περιπέτεια...

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς αυτή τη διεύθυνση:http://summonthensa.com/ και να πατήσεις το μαγικό κόκκινο κουμπί, διότι κυριολεκτικά για κουμπί πρόκειται.

Μόνο που από εκεί δεν θα «βγει μια χοντρή», αλλά ενδεχομένως ένα μάτσο απρόσκλητοι, ξεχωριστοί κοστουμαρισμένοι επισκέπτες έξω από την πόρτα σου. Και όχι μόνο...

Ο εν λόγω δικτυακός τόπος ονομάζεται «Summon The NSA», επί το ελληνικότερον: «Κάλεσε Την NSA».

Για τους μη γνωρίζοντες η NSA είναι η υπηρεσία εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ, η οποία βρίσκεται πίσω από τη CIA και έχει γίνει διάσημη το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της υποκλοπής από τις βάσεις δεδομένων της ευαίσθητων δεδομένων. Ο «κλέφτης» δεν είναι άλλος από τον εξίσου διάσημο πλέον Έντουαρντ Σνόουντεν, τον νούμερο ένα πρώην κατάσκοπο, τον οποίο έχουν επικηρύξει οι ΗΠΑ και ο οποίος έχει κάνει άνω κάτω ολόκληρο τον κόσμο.

Κλικάροντας πάνω στο κόκκινο κουμπί που δεσπόζει στην οθόνη, ο περιηγητής σου, αγγλιστί browser, θα εκτελέσει αυτόματα μία αναζήτηση λέξεων κλειδιών καταχωρημένων ως άκρως ύποπτων από την NSA.

Ευθύς αμέσως όλοι οι online λογαριασμοί σου και οι ψηφιακές συναλλαγές σου θα μπουν στο μικροσκόπιο της υπηρεσίας και... τότε μπορείς να κλάψεις που τόλμησες να παραβλέψεις την προτροπή του τίτλου!

πηγη