Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Και όμως: Έγινε έρευνα για τη μέση...ποpνοστάρ

Ο 26χρονος Τζον Μίλγουορντ πραγματοποίησε έρευνα για το ανθρώπινο πρόσωπο της ποpνοβιομηχανίας.


Για τις ανάγκες της έρευνάς του μάλιστα μελέτησε το προφίλ 10.000 ποpνοστάρ.

Η μέση Αμερικανίδα πορνοστάρ είναι 22 ετών, κατάγεται από την Καλιφόρνια, έχει ύψος μόλις 1,65 μ. και είναι καστανή. Κατά πάσα πιθανότητα τη λένε Νίκι, καθώς αυτό είναι το συνηθέστερο όνομα στη βιομηχανία των εpωτικών ταινιών, και φοράει νούμερο στηθόδεσμου Β-75.

Η μέση ηλικίας που οι γυναίκες ποpνοστάρ αποφασίζουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους είναι τα 22 τους, ενώ για τους άνδρες είναι τα 24. Ωστόσο τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια βλέπουν το συγκεκριμένο επάγγελμα ως μία προσωρινή απασχόληση. Τα αγόρια μένουν στο «χώρο» κατά μέσο όρο 4 χρόνια, ενώ τα κορίτσια 3. Μέσα στο διάστημα αυτό οι γυναίκες γυρνούν 19 ταινίες και οι άντρες 16. Υπάρχουν όμως και οι επαγγελματίες του κλάδου που η παραμονή στο επάγγελμα κυμαίνεται από 17 ως 22,4 χρόνια.

Οι 10 γυναίκες ποpνοστάρ με την πιο μακρόχρονη παρουσία στο χώρο, κατά μέσον όρο έχουν εργαστεί 17,7 χρόνια και έχουν κάνει έpωτα με 148 άνδρες μπροστά στο φακό. Οι αντίστοιχοι άνδρες ποpνοστάρ παραμένουν κατά μέσο όρο 22,4 χρόνια και στο διάστημα αυτό συνουsιάζονται με 1.013 γυναίκες.