Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΚΥΠΡΟΣ - «Όpγια» σε κρατητήριαΣε διαθεσιμότητα βγήκαν αστυνομικοί

Σε διαθεσιμότητα βγήκαν δύο Κύπριοι αστυνομικοί καθώς συμμετείχαν σε πάρτι με χορό της κοιλιάς που έγινε , στα αστυνομικά κρατητήρια Λακατάμειας στη Λευκωσία και οι οποίοι είχαν παραδώσει και τα κλειδιά των κελιών. Για την ίδια υπόθεση υπό έρευνα βρίσκονται και άλλοι άνδρες της κυπριακής αστυνομίας.

Σύμφωνα με το politisonline οι αστυνομικοί είχαν παραδώσει τα κλειδιά κελιού σε κρατούμενο ο οποίος είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί για προστασία σε νυχτερινά κέντρα, με σκοπό να μπαινοβγαίνει χωρίς να τους ενοχλεί.

Επιπλέον επέτρεψαν στον κρατούμενο να δέχτεί φίλους του στο κελί το βράδυ της 29ης Ιουλίου κάτι το οποίο απαγορεύεται καθώς τα επισκεπτήρια λήγουν στις επτά το απόγευμα.

Ο κρατούμενος για να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς έφερε στα κρατητήρια γυναικεία συντροφιά και μια χορεύτρια για να διασκεδάσουν όλοι μαζί με χορό της κοιλιάς και άλλα καλλιτεχνικά νούμερα.

Το πάρτι, δυστυχώς για τους αστυνομικούς, καταγράφηκε από κάμερες κινητών των συμμετεχόντων και το υλικό τώρα βρίσκεται στη διάθεση του αξιωματικού που ερευνά την υπόθεση.