Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Η πασίγνωστη ηθοποιός που έκλεψε την καρδιά του Αντώνη Κανάκη!

Το νέο καυτό ζευγάρι στην ελληνική showbiz! Δείτε ποια είναι!


Ο παρουσιαστής και η ηθοποιός μοιράζονται τις διακοπές τους στη Χαλκιδική, στο θερινό καταφύγιο που διαθέτει ο ίδιος. Οι θαμώνες του beach bar «Μόλος», ιδιοκτησίας του παρουσιαστή, κάνουν λόγο για καυτό ειδύλλιο.



Η ηθοποιός που έκλεψε την καρδιά του Αντώνη Κανάκη είναι η Κλέλια Ρένεση, η οποία βρίσκεται στη Χαλκιδική σχεδόν από την αρχή του καλοκαιριού.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στη Real, η σέξι ηθοποιός εμφανίζεται στο πολυσύχναστο beach bar του παρουσιαστή μόνο τις καθημερινές, αποφεύγοντας τους φωτογράφους που κατακλύζουν τον χώρο. Καθημερινά οι δυο τους φτάνουν στην παραλία του Πευκοχωρίου αργά το μεσημέρι και απολαμβάνουν το μπάνιο τους, αλλά και ο ένας τη συντροφιά του άλλου.



Οπως λοιπόν συνηθίζουν όλο αυτό το διάστημα, έτσι και την προηγούμενη εβδομάδα οι δυο τους κατέφθασαν στην παραλία και χαλάρωσαν στις αναπαυτικές ξαπλώστρες. Γελούσαν, πείραζαν ο ένας τον άλλον και ήταν συνεχώς μαζί.



Η γνωριμία τους έγινε πριν από περίπου πέντε μήνες, όταν η Κλέλια Ρένεση πρωταγωνίστησε μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού που έγραψε ο παρουσιαστής, «Οταν θα μπορέσεις».
Παίξτε Άφοβα Poker και Στοίχημα στην MYBET η οποία έχει εξασφαλίσει ελληνικό ΑΦΜ!!!
πηγη
-->