Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Το iPhone μαρτυρά τον αριθμό των εpωτικών παρτενέρ μιας γυναίκας - Τι δείχνει νέα έρευνα

Μπορεί η χρήση ενός smartphone να αποκαλύπτει ή να κάνει -έστω- κάποιους να φανταστούν την οικονομική επιφάνεια του κατόχου του, ωστόσο, όπως προκύπτει από πρόσφατη έρευνα η συσκευή κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιεί ο καθενός μπορεί να... μαρτυρήσει πολλά ακόμη και για τη σεξοuαλική του ζωή.

Οπως προκύπτει από έρευνα στην οποία συμμετείχαν πάνω από 10.000 κάτοχοι κινητών τηλεφώνων, σύμφωνα με τον ιστότοπο Queen, οι κάτοχοι έξυπνων συσκευών τηλεφώνων και συγκεκριμένα iPhone είναι πιο πετυχημένοι στο σεξοuαλικό τομέα.

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει η εν λόγω έρευνα δεδομένου ότι όπως αποδείχθηκε από τους συμμετέχοντες οι γυναίκες που χρησιμοποιούν iPhone έχουν τους διπλάσιους εpωτικούς συντρόφους σε σχέση με εκείνες που δεν έχουν smartphone.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει, όπως σημειώνεται στην έρευνα, καθώς οι παρόμοιες καθημερινές ανάγκες και επιθυμίες που καλύπτονται από την ίδια συσκευή, με τη χρήση κοινής τεχνολογίας, δημιουργεί έλξη μεταξύ των χρηστών των συγκεκριμένων τηλεφωνικών συσκευών. Επιπλέον, το iPhone θεωρείται από μόνο του πιο ελκυστικό οπότε και εντυπωσιάζει πιο εύκολα έναν πιθανό σύντροφο, ενώ οι εφαρμογές του μπορούν να σταθούν θέμα συζήτησης και αφορμή για φλερτ.


-->