Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Προγνωστικά για το Στοίχημα Τρίτη 10/09/2013



ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ 
ΜΥΒΕΤ ΕΩΣ 100€ BONUS ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS ΤΩΡΑ
STOIXIMAN 100% BONUS ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS ΤΩΡΑ

Δικαίωση χθες με την δυάδα που μας πλήρωσε καθώς πέρασε και ο άσος της FC Αϊντχόφεν όπως και το εύκολο over στο Ιρλανδία U21 - Γερμανία U21 (0-4).Μάχες των εθνικών ομάδων λοιπόν και σήμερα σε ένα πολύ γεμάτο κουπόνι με πάρα πολλά παιχνίδια στην διάθεση μας.Ας δούμε τι ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.



Γεωργία - Φινλανδία: Καμία από τις δύο δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για κάτι καλύτερο πέρα από την τιμητική τρίτη θέση, ενώ στόχος είναι και η αποφυγή της τελευταίας. Πολύ σφιχτές και οι δύο στον προκριματικό όμιλο, η Γεωργία έχει φέρει 5/6 under και 3/3 under 1,5 εντός έδρας και η Φινλανδία 6/6! Δύσκολα να δούμε φεστιβάλ γκολ, το under πληρώνει 1,61 στον Stoiximan.


Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

Ρουμανία - Τουρκία: Το ματς στη Ρουμανία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση του ομίλου. Οι γηπεδούχοι κρατάνε πλέον την τύχη στα χέρια τους και στα 13 τελευταία επίσημα ματς τους έχουν χάσει μόνο δύο φορές από την Ολλανδία (7-4-2). Βάσει προγράμματος βολεύονται και με την ισοπαλία, ενώ η Τουρκία είναι υποχρεωμένη να παίξει μόνο για την νίκη. Υπερβολικό κρίνεται το 3,55 του Χ στον Stoiximan.


Ελλάδα - Λετονία: Δυνατά στο κόλπο της πρώτης θέσης έχει μπει ξανά η Ελλάδα μετά το διπλό στο Λιχτενστάιν και την γκέλα της Βοσνίας. Αυτοσκοπός οι τρεις πόντοι και κόντρα στη Λετονία με τον άσο να πληρώνει 1,33 στον Stoiximan, όπου το ματς προσφέρεται με 0% γκανιότα με σετ αποδόσεων 1,33-5,30-16,00.Πολύ καλή επιλογή μου φαίνεται over σε απόδοση 2,00 καθώς περιμένω την ελληνική ομάδα να πιέσει από την αρχή για ένα γρήγορο γκολ που θα αποβάλει το άγχος.


Επιλογές
Γεωργία - Φινλανδία: Under (1,61) 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN
Ρουμανία - Τουρκία: X (3,55) 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN
Ελλάδα - Λετονία: Over (2,00) 
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN
Γιάννης Γαϊτανέρης
https://www.facebook.com/JohngaMagazine
Twitter: @johnga7