Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε πως έγινε η 23χρονη που έκανε παράνομες ενέσεις σιλικόνης (pics)
Αποφάσισε να αλλάξει το σώμα της, κάνοντας ενέσεις σιλικόνης στους γοφούς και τα οπiσθιά της, ανεβαίνοντας έξι ολόκληρα νούμερα! Ο εθισμoς της αυτός, όμως, παραλίγο να της κοστίζει τη ζωή, αφού οι ενέσεις ήταν αγορασμένες από τη μαύρη αγορά και καμιά δεν τοποθετήθηκε από πλαστικό χειρουργό!Η Βάνιτι Γουόντερ, σπατάλησε περίπου 10.000 ευρώ για να ικανοποιήσει αυτή της την ανάγκη και αποφάσισε να βγάλει στη δημοσιότητα την υπόθεσή της, ώστε να προστατέψει και άλλες γυναίκες και να μην κάνουν το ίδιο λάθος με εκείνη.
Ο εθισμoς της αυτός, όμως, παραλίγο να της κοστίζει τη ζωή, αφού οι ενέσεις ήταν αγορασμένες από τη μαύρη αγορά και καμιά δεν τοποθετήθηκε από πλαστικό χειρουργό!


Η Βάνιτι Γουόντερ, σπατάλησε περίπου 10.000 ευρώ για να ικανοποιήσει αυτή της την ανάγκη και αποφάσισε να βγάλει στη δημοσιότητα την υπόθεσή της, ώστε να προστατέψει και άλλες γυναίκες και να μην κάνουν το ίδιο λάθος με εκείνη.
Παρουσιάστηκε, λοιπόν, σε εκπομπή της Αμερικανικής τηλεόρασης, για να δώσει τις συμβουλές της στην -επίσης εθισμέvη- Καρμέλο, η οποία έχει προσθέσει στα οπiσθιά της δύο λίτρα με υγρό παράνομων και μη εγκεκριμένων ενέσεων, με αποτέλεσμα και εκείνη να ανέβει έξι νούμερα στα ρούχα της!


Η 23χρονη από το Ντριτρόιτ, παραδέχθηκε δημοσίως πως έχει κάνει 54 ενέσεις στο πίσω μέρος του σώματός της και σκοπεύει να κάνει άλλες 36 ώστε να αποκτήσουν το ιδανικό μέγεθος!


Η εικόνα του σώματός της, δεν την άφηνε καθόλου ικανοποιημένη και ξεκίνησε αυτή την...
ενασχόλησή της πριν από τρία χρόνια. Παρά, όμως, τη θέλησή της, να κάνει αλλαγές στο σώμα της, εκείνη δεν επισκέφτηκε ποτέ κάποιον αρμόδιο πλαστικό χειρουργό, ώστε να πραγματοποιήσει τις αλλαγές που ήθελε με σωστό και υγιεινό τρόπο, αναφέρει το koolnews.
Αντίθετα, προμηθευόταν τις ενέσεις αυτές, από «μαύρη αγορά» και συγκεκριμένα από μια γυναίκα, την οποία συναντούσε συνήθως σε δωμάτιο ξενοδοχείου, την οποία και ακριβοπλήρωνε για να κάνει τις εγχύσεις του αγνώστου προέλευσης υγρού στο σώμα της.


Η φτηνή αυτή λύση, η οποία ναι μεν κοστίζει λιγότερο από την επίσκεψη στον ειδικό, αλλά είναι πολύ επικίνδυνη για τον οργανισμό, συνεχώς και εξαπλώνεται στην Αμερική. Με τα όσα έχουν γίνει μέχρις στιγμής γνωστά, ενέσεις που κυκλοφορούν στη μαύρη αγορά, μπορεί να περιέχουν υλικά από κόλλα μέχρι και βιομηχανική σιλικόνη.
Η Βάνιτι, με την τακτική που ακολούθησε έθεσε την υγεία και τη ζωή της σε σοβαρό κίνδυνο, αφού έβαλε στον οργανισμό της τοξικά υλικά και προσπαθεί τώρα να προειδοποιήσει και τις υπόλοιπες γυναίκες στο να είναι πολύ προσεχτικές και να μην πέσουν και εκείνες θύματα τέτοιων περιστατικών.


πηγη