Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Η 38χρονη είναι ΕΓΚΥΟΣ εδώ και 24 ΧΡΟΝΙΑ. Δείτε γιατί…





Κατέχουν μια από τις πιο ιδιαίτερες πρωτιές στην Μεγάλη Βρετανία. Η 38χρονη Sue Radford και ο 40χρονος σύζυγός της Noel Radford ηγούνται της μεγαλύτερης οικογένειας στην χώρα αφού… είναι γονείς 16 παιδιών που έχουν έρθει στον κόσμο μέσα σε διάστημα 24 χρόνων.
Η Sue έκανε το πρώτο της παιδί στα 14 της χρόνια και από τότε γεννάει κάθε 17 μήνες. Ο 24χρονος Chris, η 19χρονη Sophie, η 18χρονη Chloe, ο 16χρονος Jack, ο 14χρονος Daniel, ο 12χρονος Luke και η 12χρονη Millie, η 10χρονη Katie, ο 9χρονος James, η 8χρονη Ellie, η 7χρονη Aimee, ο 5χρονος Josh, ο 4χρονος Max, η 3χρονη Tilly, ο 2χρονος Oscar και ο 11 μηνών Casper συνιστούν την οικογενειακή τους ευτυχία που παρ’ολίγον να μετρούσε και ένα ακόμα μέλος. Δυστυχώς πριν λίγες το ζευγάρι αποχαιρέτησε το 17ο μέλος της οικογένειας που επρόκειτο να ερχόταν στον κόσμο, λόγω καρδιακής ανακοπής που υπέστη ενώ ακόμη το κυοφορούσε η μητέρα του.
Παρό’λα αυτά, το πολύτεκνο ζευγάρι δηλώνει απτόητο και συνεχίζει τα..”επεκτατικά” σχέδιά του. Προσφάτως η Sue και ο Noel έγιναν παππούδες αποκτώντας ένα πανέμορφο εγγόνι από την μεγαλύτερη κόρη τους, την 24χρονη Sophie. Η οικογένεια προκειμένου να εξασφαλίζει τα προς το ζην έχει υπό την ιδιοκτησία της αρτοποιείο και για τις μετακινήσεις της χρησιμοποιεί ένα μίνι λεωφορείο.