Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτός είναι ο αθλητής του BODYBUILDING που πυροβόλησαν στον Βόλο μέσα σε κατάστημαΜανώλης Καραμανλάκης:Αυτός είναι ο αθλητής του BODYBUILDING που πυροβόλησαν στον Βόλο μέσα σε κατάστημα
Ο αθλητής σύμφωνα με πληροφορίες για μια θέση στην ουρά της τράπεζας στο Βόλο, επί της οδού Αναλήψεως, διαπληκτίστηκε και τον πυροβόλησαν δια ασήμαντον αφορμή.
Άλλες πληροφορίες λένε "ξεκαθάρισμα λογαριασμών".
Οι πρωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν από έναν διαπληκτισμό στο υποκατάστημα της τράπεζας στο Βόλο, για το ποιός προηγείται στην ουρά.
Λίγη ώρα αργότερα και ενώ ο 37χρονος αθλητής βρίσκονταν στο κατάστημα ειδών γυμναστικής, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους δύο δράστες, οι οποίοι, αφού μπήκαν στο κατάστημα τον πυροβόλησαν εξ' επαφής μάλλον με καραμπίνα.

Ο 37χρονος, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο του Βόλου, από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Οι φερόμενοι ως δράστες, έπειτα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, συνελήφθησαν και κρατούνται στην Ασφάλεια Βόλου. Αναφέρεται ότι είναι αθίγγανοι.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ
"Ο Μανώλης Καραμανλάκης είναι από το Βόλο και ξεκίνησε τα βάρη το 1998 σε ηλικία 22 ετών όταν σπούδαζε στη Βουλγαρία. Αυτό που τον έκανε να ασχοληθεί ήταν η ανάγκη που είχε να φτιάξει ένα σώμα που να ικανοποιεί την αισθητική του, εκείνη την εποχή δεν είχε κάποιο αγωνιστικό στόχο.
'Οπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο bodybuilder.gr, έχει προπονητή τον εαυτό του και έχει ως αθλητή-παράδειγμα τον Dorian Yates.
Ο Μανώλης είναι ένας αθλητής υψηλού επιπέδου, ψηλός (185cm) με τρομερό όγκο και θαυμάσια συμμετρία. Το 2009 πήρε επαγγελματική κάρτα IFBB Pro και έχει εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα στο εξωτερικό σε διεθνείς αγώνες δίπλα σε μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου bodybuilding.
Σήμερα ο Μανώλης Καραμανλάκης είναι ένας από τους κορυφαίους 'Ελληνες bodybuilders με αρκετές αγωνιστικές εμφανίσεις στο ενεργητικό του."
makeleio