Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν θα πιστεύετε πόσο πωλείται αυτό το στοιχειωμένο σπίτι στο eΒay (photos)Μόλις 1 ευρώ θα πρέπει να δώσει ο ενδιαφερόμενος για να αγοράσει ένα σπίτι στη Γαλλία στην περιοχή Arbresle. Πρόκειται για ένα σπίτι 110 τετραγωνικών μέτρων σε ένα οικόπεδο 350 τ.μ. Μη βιάζεστε να χαρείτε.

Το σπίτι αυτό δεν είναι σαν τα υπόλοιπα κανονικά σπίτια. Έχει μια ιδιαιτερότητα. Είναι στοιχειωμένο!

Ο χρήστης Maud69620 που ανέβασε την αγγελία του στο eBay ουσιαστικά θέλει να το «χαρίσει», όχι να το πουλήσει, αφού όλα όσα έχουν συμβεί μέσα σε αυτό θυμίζουν ταινία θρίλερ.

Μία φρικτή δολοφονία φαίνεται ότι έλαβε χώρα εκεί στη δεκαετία του 1950, με αποτέλεσμα τώρα να θεωρείται στοιχειωμένο.

Τα «μεταφυσικά φαινόμενα» που συμβαίνουν στο εσωτερικό του περιλαμβάνουν χτυπήματα σε παράθυρα, παράξενες φωνές και μουρμουρητά, θορύβους και κινούμενα αντικείμενα. Το μόνο πραγματικά που λείπει από ένα τέτοιο σπίτι είναι ένα φάντασμα. Έτσι, στη δημοσίευση αναφέρεται ξεκάθαρα ότι το σπίτι απευθύνεται μόνο σε όσους πιστεύουν στον κόσμο των πνευμάτων.

Όσον αφορά τώρα τη δολοφονία που έλαβε χώρα σ' αυτό, όπως αναφέρεται, τα θύματα ήταν ένα ζευγάρι που είχε το σπίτι υπό την ιδιοκτησία του εκείνη τη χρονική στιγμή. Όσο για τους δολοφόνους, ήταν μία ομάδα που έψαχνε για έναν κρυμμένο θησαυρό. Αν και η δολοφονία δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, η περίεργη εξαφάνιση του ζευγαριού «καλλιέργησε» αυτή τη θεωρία.

Εδώ που τα λέμε θέλει τρελά «κότσια» για να μείνεις μέσα! Αγόρασέ το αν τολμάς!