Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Eurobasket Προβλέψεις για το Στοίχημα


ΠΑΙΞΤΕ ΑΦΟΒΑ ΣΤΗΝ ΜΥΒΕΤ ΚΑΙ STOIXIMAN ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΦΜ (ΝΟΜΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ)

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ 
ΜΥΒΕΤ ΕΩΣ 100€ BONUS ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS ΤΩΡΑ
STOIXIMAN 100% BONUS ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS ΤΩΡΑ

Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη της κορυφαίας για τη φετινή σεζόν μπασκετικής διοργάνωσης σε εθνικό επίπεδο.

Ας δούμε λοιπόν κάποια από τα πρώτα ειδικά στοιχήματα, αναλύοντας το σκεπτικό αυτών. Σημαντική παρατήρηση, ότι όλα στηρίζονται σε πιθανά σενάρια και σε τέτοιες διοργανώσεις ο καθένας μπορεί να σκεφτεί πολλά και διαφορετικά!


Α) Ελλάδα νικήτρια Δ’ Ομίλου @ 2,37 (
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN) 40 Units

Πρώτο στοίχημα που έχει "τιμηθεί" αρκετό καιρό πριν δεν είναι άλλο από την πρώτη θέση του ομίλου από την εθνική μας ομάδα. Όπως είδαμε και αναλυτικά στην ανάλυση του 4ου ομίλου, Ρωσία και Ιταλία κατεβαίνουν με τρομερές απουσίες κάτι που κάνει ουσιαστικά την "πρωτιά" υπόθεση των Ελλήνων και Τούρκων.

Πλέον βέβαια η απόδοση για την πρώτη θέση του ομίλου από την εθνική μας ομάδα βρίσκεται στο 1,57 max, οπότε μπορούμε να καλύψουμε με το 4,50 που προσφέρεται η Τουρκία για το ίδιο στοίχημα.

Β) Λιθουανία νικήτρια B’ Ομίλου @ 2,10 (
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN) 40 Units

Χωρίς σημαντικές απουσίες και με τον Κλέιζα στην αποστολή η Λιθουανία δείχνει ότι δεν θα είναι μία απλή συμμετοχή στη διοργάνωση. Ο 2ος όμιλος τον οποίο αναλύσαμε συγκροτείται από ομάδες της πρώην Γιουγκοσλαβίας συν Λιθουανία και Λετονία.

Αν εξαιρέσουμε τους συμπαθείς Λετονούς που λογικά θα έχουν ρόλο κομπάρσου και το Μαυροβούνιο που χωρίς Πέκοβιτς δεν δείχνει ικανό να κάνει ζημιές, η πρόκριση θα παιχτεί ανάμεσα σε Λιθουανία, Σερβία, Σκόπια και Βοσνία. Με αλλά λόγια και με βάση τη λογική και τα ρόστερ η μάχη θα δοθεί μεταξύ Σερβίας και Λιθουανίας. Το 2,10 για πρώτη θέση από τους Λιθουανούς πονταρίστηκε πριν λίγες μέρες πολύ πριν ο Ίβκοβιτς αποκλείσει τον Τεόντοσιτς από την αποστολή, με αποτέλεσμα η απόδοση να έχει κατρακυλήσει στο 1,74 στην 
ΜΥΒΕΤ, ενώ στον STOIXIMAN παραμένει σχετικά ψηλά (2,00).

Γ) Κλέιζα TOP scorer Λιθουανίας @ 2,35 (
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN) 30 Units

Όσον αφορά το στοίχημα για τον Κλέιζα, ο Λιθουανός μετά τον τραυματισμό του βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα του και λογικά θα έχει το ρόλο που πάντα είχε στις ομάδες που αγωνιζόταν, αυτόν δηλαδή του φυσικού ηγέτη στο επιθετικό κομμάτι.

Σίγουρα ο Βαλαντσιούνας θα έχει μεγάλο μερίδιο στις επιθετικές επιλογές, αλλά το 2,35 για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού φαντάζει αρκετά υψηλό.

Δ) Φάση αποκλεισμού – Σερβία στα προημιτελικά @ 1,90 (
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN) 50 Units

Ένα στοίχημα που αν πριν λίγες ώρες φάνταζε καλό, πλέον θεωρώ ότι είναι μεγάλης αξίας.

Οι Σέρβοι βρίσκονται στο δεύτερο γκρουπ και κουτσά στραβά θα είναι στις 3 πρώτες ομάδες που θα περάσουν στους 12. Από κει κι έπειτα συναντώνται με τις 3 ομάδες του πρώτου ομίλου, τον οποίον αναλύσαμε και είναι χωρίς συζήτηση ο πλέον εύκολος της διοργάνωσης.

Πράγμα που σημαίνει ότι η Σερβία με αντιπάλους το Ισραήλ και τη Γερμανία/Ουκρανία δεν θα έχει και τόσο μεγάλο πρόβλημα να κατακτήσει την τρίτη ή τέταρτη θέση στο νέο γκρουπ.

Και όλα αυτά τα σενάρια έχουν να κάνουν με την δεδομένη πλέον απουσία του Μίλος Τεόντοσιτς που είναι ένας παίκτης που παρόλο τις αντιπάθειες που μπορεί να έχει, μπορεί να κερδίσει μόνος του οποιονδήποτε αντίπαλο.

Έτσι η Σερβία αν επαληθευτούν οι προβλέψεις, θα πέσει πάνω σε μία εκ των Ελλάδα, Ισπανία, Τουρκία, που σύμφωνα με την αγωνιστική κατάσταση και δυναμικότητα την δεδομένη στιγμή θα είναι σίγουρα αουτσάιντερ.


Ε) Φάση αποκλεισμού – Ελλάδα στα ημιτελικά @ 5,00 (
ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN) 20 Units

Με φυσιολογικά (όσο μπορεί να πει κανείς σε ένα Eurobasket περί φυσιολογικών) αποτελέσματα η Ελλάδα θα παλέψει με την Ισπανία για την πρώτη θέση στους ομίλους που πηγαίνουν στα χιαστί.

Κάτι που σημαίνει ότι αν χάσουμε και παίξουμε ως δεύτεροι με τον τρίτο του αλλού γκρουπ (είτε Σερβία, είτε οποιαδήποτε άλλη) θα έχουμε πλεονέκτημα αλλά στον ημιτελικό θα μας περιμένει η Γαλλία. Δεν λέει κανείς ότι σε ενδεχόμενο τέτοιον ημιτελικό θα είμαστε αουτσάιντερ, αλλά σίγουρα θα είμαστε σε θέση να καλύψουμε το 5,00 που έχουμε αγοράσει.

ΠΑΙΞΤΕ ΑΦΟΒΑ ΣΤΗΝ ΜΥΒΕΤ ΚΑΙ STOIXIMAN ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΦΜ (ΝΟΜΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ)

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ 
ΜΥΒΕΤ ΕΩΣ 100€ BONUS ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS ΤΩΡΑ
STOIXIMAN 100% BONUS ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS ΤΩΡΑ



πηγη