Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

O άνθρωπος που ζει με 9000 κούκλες (εικόνες)


Εχει ξοδέψει πολλές ώρες και χιλιάδες ευρώ. Εχει χάσει ακόμη και σύντροφο εξαιτίας αυτής της εμμονής του. Εκείνος όμως συνεχίζει απτόητος και εμπλουτίζει διαρκώς τη συλλογή του...


Είναι ο άνθρωπος που ζει με 9.000 κούκλες!


Ο Ζιαν Γιανγκ έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή σε αυτό το θέμα. Ακόμη και το σαλόνι του έχει έντονο ροζ χρώμα, το σήμα... κατατεθέν της Barbie, αφού 6.000 τέτοιες κούκλες είναι μέρος της συλλογής του.


Σε μία προθήκη από το πάτωμα ως το ταβάνι, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι κοντά στον Σανταμ Χουσεΐν, η Τζάκι Ωνάση και η Λαίδη Νταϊάνα κάνουν παρέα, ενώ ο Ελβις Πρίσλεϊ, ο Σον Κόνερι και οι ήρωες του Harry Potter παρακολουθούν από κοντά. Είναι μερικές μόνο από τις κούκλες που συλλέγει τα τελευταία 20 χρόνια στο σπίτι του στη Σιγκαπούρη.


Ο 33χρονος ξεκίνησε τη συλλογή του στα 13 του και το παιδικό ενδιαφέρον έγινε σταδιακά τρελή εμμονή. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως στο τελευταίο του ταξίδι στη Νέα Υόρκη αγόρασε 65 κούκλες!


Και δεν φαίνεται να ενοχλείται από το γεγονός ότι οι περισσότερες από τις πρώην συντρόφους του είχαν πρόβλημα με αυτή την τρέλα.


Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει ξοδέψει τουλάχιστον 500.000 δολάρια. Αλλά δεν σκοπεύει να σταματήσει. Ακόμη κι αν το διαμέρισμά του δεν χωρά πλέον άλλες κούκλες, έχει βρει τη λύση. «Θα αγοράσω το διπλανό», απαντά
.








Daily Mail