Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν ο Νεϊμάρ υπέγραψε στη Ρεάλ! (pic)

Τον Μάρτιο του 2006, ένας πιτσιρικάς από τη Βραζιλία κέρδιζε τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης και υπέγραφε συμβόλαιο με το σύλλογο. Ωστόσο, τελικά χάθηκε για ένα αμελητέο ποσό. Ο πιτσιρικάς αυτός ήταν ο Νείμάρ!

Ο 14χρονος τότε ποδοσφαιριστής κέρδισε με το ταλέντο του όλους τους προπονητές των τμημάτων υποδομής της «Βασίλισσας» και η As φέρνει στο φως της δημοσιότητας την υπογραφή στο δελτίο του που κατατέθηκε στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της

Ισπανίας! Ο Νεϊμάρ έκανε προπονήσεις για δύο βδομάδες και ο σύλλογος αποφάσισε να τον αποκτήσει ώστε να παίξει στα τελευταία ματς εκείνης της σεζόν. Ωστόσο, ο ατζέντης του Βάγκνερ Ριμπέιρο απαίτησε 60.000 ευρώ, ποσό που η τότε διοίκηση του Φερνάντο Μαρτίν έκρινε ότι είναι υπερβολικό για έναν δεκατετράχρονο και έτσι «ναυάγησε» η απόκτησή του!

Το περίεργο, πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ότι στα έγγραφα που κατατέθηκαν από την Ομοσπονδία της Βραζιλίας στην αντίστοιχη της Ισπανίας για τη μεταγραφή του φέτος στη Μπαρτσελόνα, δεν φαίνεται πουθενά το πέρασμά του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, παρότι είχε υπογράψει και το δελτίο του είχε κατατεθεί.


πηγη