Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε ποιο κινητό.. είναι πιο ανθεκτικό - Test αντοχής σε iPhone 5S, 5C,Galaxy S4 και Moto X (VIDEO)



H Square Trade πραγματοποίησε τρία "σκληρά" tests αντοχής τεσσάρων από τα πλέον πολυσυζητημένα smartphones των τελευταίων μηνών: των νέων iPhone 5S και 5C, τουSamsung Galaxy S4, καθώς και του Motorola Moto X.

Τα τέσσερα κινητά υποβλήθηκαν στις ακόλουθες διαδικασίες: πτώση από ύψος, σύρσιμο πάνω σε τραπέζι και βύθιση σε νερό για 10 δευτερόλεπτα.



Και όπως θα διαπιστώσετε, αν δείτε το video που βρίσκεται στο τέλος του θέματος, νικητήςήταν το Moto X. Στη δεύτερη θέση ήρθε το iPhone 5S, ακολούθησε το iPhone 5C και στην τελευταία θέση βρέθηκε το Galaxy S4.

H Square Trade εξετάζει αρχικά το μπροστινό και πίσω πάνελ των συσκευών, την κατασκευή των άκρων τους, τα υλικά, το μέγεθος, το βάρος, την αντοχή τους στην τριβή, το νερό, αλλά και την ικανότητα λαβής τους και, στη συνέχεια, τα υποβάλλει στις σκληρές δοκιμές που αναφέραμε. Τα αποτελέσματα φαίνονται αναλυτικά στο ακόλουθο infographic, στο οποίο εμφανίζονται και οι επιδόσεις του iPhone 5 στο αντίστοιχο περυσινό test, διαπιστώνοντας ότι είναι πιο ανθεκτικό από τα δύο νέα iPhone.



Δείτε και το video με τα tests για περισσότερη "δράση" και λεπτομέρειες