Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Το σύνδρομο του οpγασμoύ της πατούσας!!!





Την είδηση δημοσίευσε η SUN και αναφέρεται σε μία 55χρονη γυναίκα, η οποία φτάνει σε οpγασμό όταν περπατάει στο σπίτι ή στο δρόμο, ακόμα και όταν στέκεται όρθια. Η γυναίκα αυτή έχει έξι οpγασμούς την ημέρα, που προκαλούνται από την αριστερή πατούσα της!

Η συγκεκριμένη γυναίκα 18 μήνες μετά τη χειρουργική επέμβαση που έκανε στη χοληδόχο κύστη της άρχισε να έχει μία αίσθηση οpγασμού που ξεκινούσε από το πέλμα του ποδιού της, περνούσε στους μηρούς και στη συνέχεια έφτανε μέσα στον kόλπο της …ακριβώς σαν να έκανε $eξ!

Επικοινώνησε με το πανεπιστήμιο Leiden στην Ουτρέχτη όπου οι ειδικοί εξετάζοντάς την, άσκησαν πίεση στο πόδι της και μέσα σε τρία δευτερόλεπτα έφτασε σε οpγασμό.

“Ηταν σαφώς αισθητός ο οpγασμός και συνοδευόταν από κλείσιμο των ματιών, αυξημένη αναπνοή και χαρακτηριστικές κινήσεις των μυών των γοφών και των μηρών. Μετά τον οpγασμό, η γυναίκα είχε εξαντληθεί και έπρεπε να ηρεμήσει για μερικά λεπτά.

Το ισχιακό νεύρο στο αριστερό της πόδι είχε καταστραφεί κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νοσοκομείο, εμποδίζοντας τον εγκέφαλο λαμβάνει σήματα από το πόδι, όχι όμως και από τον κόλπο της. Η λειτουργία του νεύρου αποκαταστάθηκε 18 μήνες μετά, ο εγκέφαλος παρασύρεται και θεωρεί ότι τα σήματα προέρχονται από τον κόλπο της, προκαλώντας τον οpγασμό.

Καταφέραμε να σταματήσουμε τους οpγασμούς μπλοκάροντας το νεύρο και πιστεύουμε ότι υπάρχουν παρόμοιες περιπτώσεις, αλλά οι άνθρωποι ντρέπονται να μιλήσουν γι αυτό”, δήλωσαν οι γιατροί.