Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Προγνωστικά για το Στοίχημα (Κυριακή 15/09/2013)

ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE














ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

 
     MyBet               Stoiximan                PlayBet

                           100€ Bonus         50€ Bonus       Boost στα παρολι εως 100%
Καλημέρα στην παρέα!

Μόνο το under Ίντερ - Γιουβέντους με δικαίωσε χθες για την επιλογή του καθώς Στόουκ και Σίτι έμειναν στο 0-0 και η Μπάγερν κέρδισε μόνο 2-0 το Αννόβερο και δεν επιβεβαίωσε την επιλογή του over 3,5.Μεγάλο ενδιαφέρον και σήμερα στο στοιχηματικό κουπόνι με πάρα πολλά παιχνίδια από όλα τα πρωταθλήματα.


Λάτσιο - Κιέβο: Η Λάτσιο χωρίς Ερνάντες που κάνει όλο το παιχνίδι της στο κέντρο δυσκολεύεται στο παραγωγικό κομμάτι και κόντρα στην Κιέβο που αναμένεται να παραταχθεί με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα δεν θα έχει εύκολο απόγευμα. Καμία αξία στον χαμηλό άσσο του 1,66 ειδικά με τέτοια αρνητική παράδοση που υπάρχει, μοναδική επιλογή που προκύπτει το under σε απόδοση 1,70 στον Stoximan.


Απ. Σμύρνης - Καλλονή: Κλειστό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που γνωρίζονται καλά από τη Β’ Εθνική και δεν θα πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα, ειδικά η Καλλονή που με το βαθμό της ισοπαλίας θα είναι ευχαριστημένη. Δύσκολα θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, 1,65 πληρώνει στον Stoiximan το NG και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δυάδα.


Μάλαγα - Βαγιεκάνο: Ο Σούστερ προσπαθεί να κάνει ομάδα τα πολλά νέα πρόσωπα της Μάλαγα και κόντρα στη Σεβίλλη έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ η μικρή βαθμολογική συγκομιδή των Ανδαλουσιάνων οφείλεται εν πολλοίς και στο δύσκολο πρόγραμμα. Οι φιλοξενούμενοι είναι επικίνδυνος αντίπαλος, ωστόσο οι απουσίες τους είναι σημαντικές για παιχνίδι που θα βασιστούν στις αντεπιθέσεις. Ο άσος έχει πιθανότητες επιβεβαίωσης και προσφέρεται στο 1,88 από τον Stoiximan.


Επιλογές
Λάτσιο - Κιέβο: Under (1,70)  
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET
Απ. Σμύρνης - Καλλονή: No Goal (1,65)  
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET
Μάλαγα - Βαγιεκάνο: 1 (1,88)  
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET



KΩΔ.
ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΟΠΑΠ
     ΕΤΑΙΡΕΙΑ
(δυάδα)
   STOIXIMAN
677.
Μιλγουόκι – Σινσινάτι
2
1.65
        1.80
684.
Ντόντζερς – Τζάιαντς
Over (7,5)
1.80
        1.97


ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE



Γιάννης Γαϊτανέρης 
https://www.facebook.com/JohngaMagazine 
Twitter: @johnga7