Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Προγνωστικά για το Στοίχημα Κυριακή 08/09/2013



ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ 
ΜΥΒΕΤ ΕΩΣ 100€ BONUS ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS ΤΩΡΑ
STOIXIMAN 100% BONUS ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS ΤΩΡΑ

Μόνο τον άσο της Κρόουλι καταφέραμε να βγάλουμε χθες από την τριάδα με την Νουμάνθια να μένει στο 1-1 εντός με την Λας Πάλμας και την Σεντ Πάτρικς να μένει στην ''λευκή'' ισοπαλία στο γήπεδο της Λίμερικ.Μία από τα ίδια με το χθεσινό πρόγραμμα και το σημερινό κουπόνι με λιγότερους αγώνες βέβαια με δυνατή δόση από 2η Ιταλίας και Ισπανίας. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις...



Έμπολι - Τραπάνι: Επιθετικές αρετές έχουν δείξει και οι 2 ομάδες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και ειδικά η Έμπολι με τους Ταβάνο και Μακαρόνε να την οδηγούν δείχνει ικανή να παλέψει για την άνοδο. Το over σε απόδοση 1,80 στoν Stoiximan έχει προβάδισμα ενώ αξίζει το ρίσκο και στο 1 & over σε απόδοση 2,40 αφού η Έμπολι είναι ίδια ομάδα με πέρυσι και δείχνει σοβαρή.


Ρεάλ Χαέν - Χιρόνα: Με 3/3 ήττες συνοδευόμενες από οver και G/G ξεκίνησε την περιπέτεια της στη Σεg]γούντα η Ρεάλ Χαέν, η Χιρόνα μπήκε δυνατά με 2-1-0 και τέρματα 6-2 (2/3 over 2,5). Στο 1,80 το 0:0 διπλό ασιατικό, περιμένουμε πάντως πάλι γκολ εκατέρωθεν. Ίσως αξίζει το ρίσκο στο καλοπληρωμένο 2 & over 2,5.Πρόταση μου όμως το διπλό σε απόδοση 2,45.


Ντάνταλκ - Ντροχέντα: Τοπικό ντέρμπι, με την εκπληκτική φέτος Ντάνταλκ (7-3-3 εντός) να συνεχίζει το ντεμαράζ της (7-1-0 στα πιο πρόσφατα) για τον τίτλο, βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Σεντ Πάτρικς, αλλά να βρίσκει απέναντι την τη δυσκολοκατάβλητη Ντροχέντα (3-7-3 εκτός, 3-5-0 στα τελευταία). Βάσει κινήτρου μόνο ο άσος βρίσκεται στο μυαλό μας.


Επιλογές
Έμπολι - Τραπάνι: Over (1,80) ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN
Ρεάλ Χαέν - Χιρόνα: 2 (2,45) ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN
Ντάνταλκ - Ντροχέντα: 1 (1,90) ΜΥΒΕΤ ή STOIXIMAN
ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE




Γιάννης Γαϊτανέρης
https://www.facebook.com/JohngaMagazine
Twitter: @johnga7