Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Προγνωστικά για το Στοίχημα: Εύκολα ξανά η Τσέστερφιλντ (2,00)




Πρωτοπόρος και με την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας

Πρωτοπόρος κόντρα σε ουραγό το ματς με την Τσέστερφιλντ να μετράει 4-1-0 με την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και την Άκρινγκτον να έχει πάρει μόνο ένα βαθμό έχοντας την χειρότερη άμυνα. Αναμένουμε εύκολη νίκη των γηπεδούχων, στο 2,00 ο -1,25 ασιατικός άσος στην 
ΜΥΒΕΤ.

Μόνη πρώτη στη βαθμολογία μετά από πέντε αγωνιστικές είναι η Τσέστερφιλντ που δεν άφησε βαθμούς ούτε στην έδρα της Πόρτσμουθ, σε ματς όμως όπου έμεινε με παίκτη παραπάνω στο 38’ και χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 87’ και 92’ για να σκοράρει και να κερδίσει τελικά με 0-2. Μοναδική της γκέλα μέχρι τώρα (4-1-0 ρεκόρ) ήταν το εκτός έδρας 2-2 στην έδρα της Ρότσντεϊλ.
Προγνωστικά για το Στοίχημα Σάββατο 07/09/2013 εδω

Είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα (10-3 τα γκολ) και δεν έχει δεχτεί γκολ στα 3/5 παιχνίδια της τα οποία τα κέρδισε με 2-0. Σε όλα τα παιχνίδια της σκόραρε ακριβώς από δύο γκολ. Κόντρα στην Άκρινγκτον μετράει 4-1-0 τα προηγούμενα χρόνια με γκολ 15-8. Μοναδικός αμφίβολος είναι ο στόπερ Έβατ. Στα 4/5 παιχνίδια των γηπεδούχων σημειώθηκαν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και στα 3/5 είχαμε γκολ στις καθυστερήσεις.

Η Άκρινγκτον είναι η ουραγός της βαθμολογίας έχοντας καταφέρει να πάρει μόνο μία ισοπαλία μετά από πέντε ματς (0-1-4). Στα τρία τελευταία μάλιστα όχι μόνο έχασε αλλά δεν σκόραρε καν. Πιο πρόσφατο ματς στο πρωτάθλημα το 0-1 από την Μπέρτον, όπου έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 44’, ενώ μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε και από το Λιγκ Τρόφι, χάνοντας με 1-0 από την Κρου.

Έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (3-11 τα γκολ) και εκτός έδρας μετράει 2/2 ήττες με 4-1 και 3-0. Στα 4/5 παιχνίδια της σημειώθηκαν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και σε όλα είχαμε γκολ από το 68’ και μετά! Εκτός παραμένουν ο βασικός τερματοφύλακας Ντανμπάβιν και ο αρχηγός και μπακ Χαντ, αμφίβολοι είναι επίσης οι μπακ Γουίλσον και Γουίναρντ.

Key Stat: Με διαφορά δύο γκολ κέρδισε η Τσέστερφιλντ τα 3/5 παιχνίδια της.


Συμπέρασμα: Αντίθετες πορείες ακολουθούν οι δύο ομάδες, η Τσέστερφιλντ είναι πρωτοπόρος με ρεκόρ 4-1-0 και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ η Άκρινγκτον που σκοράρει πολύ δύσκολα, έχει πάρει μόνο ένα βαθμό σε πέντε ματς (0-1-4) και διαθέτει και τη χειρότερη άμυνα. Περιμένουμε μία ακόμα εύκολη νίκη των γηπεδούχων, στο 2,00 βρίσκουμε τον -1,25 ασιατικό άσο στην 
ΜΥΒΕΤ.
Προγνωστικά για το Στοίχημα Σάββατο 07/09/2013 εδω