Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

12 λάθη που κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι...!!!



    Όλοι οι άντρες θεωρούν τις γυναίκες ιδιαίτερα απαιτητικά όντα μόνο και μόνο επειδή έχουν διαφορετικές ιδιαιτερότητες. Κακά τα ψέματα όμως, μία ικανοποιημένη γυναίκα είναι υποφερτά γκρινιάρα!

Γι' αυτό φίλοι μου υπάρχουν 12 λάθη που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να κάνετε.....

1) Δεν την χαϊδεύεις αρκετά ενώ η γυναικεία επιδερμίδα είναι μια βασική ερωτογενής ζώνη.

2) Δαγκώνεις το λοβό του αφτιού γιατί νομίζεις ότι είναι σέξι. Δεν είναι!!!! Τη γεμίζεις σάλια και σαλιώνεις και τα μαλλιά της.

3) Τραβάς το στήθος της δυνατά και ατσούμπαλα. Δεν την αρμέγεις!!! Μη μπερδεύεσαι!!! 

4) Όταν τη φιλάς μη μιμείσαι τον Δράκουλα γιατί στην προσπάθειά σου να την ερεθίσεις θα σκέφτεται τα δόντια σου που την γδέρνουν και μόνο!Στανταράκι!!!

5) Και τώρα που είπα γδέρνουν.... Αποφάσισε!!!Θα αφήσεις γένια ή θα ξυρίζεσαι???Ενδιάμεση λύση δεν υπάρχει!Το 2 μέρες αξύριστο που διατηρείς για να έχεις την όψη του αλήτη της γδέρνει το πρόσωπο και να οι ενυδατικές,οι μάσκες ομορφιάς κλπ. και ειδικά αν τα πληρώνεις εσύ αυτα δε σε συμφέρει διπλά!

6) Και ενώ εσύ δεν έχεις αποφασίσει τι θα κάνεις με τη δική σου τριχοφυΐα  την  επιπλήττεις  πάνω στην "ιδιαίτερη" στιγμή σας για τις δύο τριχούλες που τις ξέφυγαν στο ξύρισμα! Μέγα λάθος!!! Πες της το μετά και πάντα με τρόπο γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά...οι γυναίκες σκαλώνουν στον τρόπο που τους λέει ο άλλος κάτι κι όχι τόσο σε αυτό που είπε!

7) Είσαι σκληρός με τις ερωτογενείς ζώνες της ενώ κατά βάθος ξέρεις πολύ καλά ότι δε θα ήθελες ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να φερθεί με τον ίδιο τρόπο στις αντίστοιχες δικές σου!

8) Πολλές φορές ξεκινάς τη "διαδικασία" χωρίς να έχεις βγάλει τις κάλτσες...Ναι...Μάλισταααα....Πάνε σετ με το boxer???Τι φάση???Βάλε και καλτσοδέτες αν είναι να έχει και το αξεσουάρ του το συνολάκι...

9) Πας και τις κάνεις πιπιλιές σα 15χρονο για να τη σημαδέψεις λες και αν θέλει να  λοξοδρομήσει η πιπιλιά θα τη σταματήσει...Please....

10) Ξοδεύει μία περιουσία για εσώρουχα και ποτέ δεν τα παρατηρείς.Αν σου σκάσει μύτη με καμιά βράκα μην κάνεις το λάθος να το σχολιάσεις τότε...Θα ανοίξεις το κουτί της Πανδώρας!

11) Ολοκληρώνεις αδιαφορώντας για την δική της απόλαυση.Όπως και στις συζητήσεις έτσι και στο κρεβάτι βασικός και απαράβατος κανόνας για να μην τρως γκρίνια αφήνεις πάντα μια γυναίκα να ολοκληρώσει!

12) Και τελευταίο και βασικότατο....Την ρωτάς αν ήσουν ο καλύτερος.Με τέτοιες ερωτήσεις δύο περιπτώσεις υπάρχουν...ή θα σου πει ψέματα ή δε θα σου αρέσει η απάντηση γιατί σε καμία περίπτωση δε θα σου πει την αλήθεια όποια κι αν είναι!





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ