Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Aπιστευτο!!! Δείτε τι έκανε αυτή η 19χρονη στον σκύλο της!!


Ένα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουν οι φοιτητές δημοσιογραφίας είναι πως είδηση δεν είναι όταν... ένας σκύλος δαγκώνει έναν άνθρωπο, αλλά όταν ο άνθρωπος δαγκώνει τον σκύλο!
Αυτό ακριβώς συνέβη σε μία 19χρονη κάτοικο του Ιλινόις, η οποία κατάφερε τρεις δαγκωνιές στο αγγλικό μπουλντόγκ της, οι οποίες είναι εμφανείς στη ράχη του.

Η κοπέλα βρισκόταν σε κατάσταση μέθης όταν δάγκωσε το άτυχο ζωντανό, ενώ το βάρους 36 κιλών τετράποδο ανταπέδωσε, αμυνόμενο όμως, την επιθετικότητα της αφεντικού του, δαγκώνοντας την με τη σειρά του.

Η ασυνήθιστη και κατακριτέα πράξη της νεαρής προκάλεσε την προσοχή των γειτόνων, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία, για να πληροφορηθούν εκτός των άλλων, πως η 19 χρονη είχε χτυπήσει και δαγκώσει την ίδια της τη μητέρα στο πρόσωπο και το χέρι.

Η δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την περίθαλψη των δικών της τραυμάτων, ενώ εκτός από την κατηγορία της κακοποίησης του ζώου, χρεώθηκε και αυτήν της παράνομης κατανάλωσης αλκοόλ (στις ΗΠΑ τα οινοπνευματώδη επιτρέπονται μόνον για όσους έχουν κλείσει τα 21 τους χρόνια). Αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας πρόστιμο 3.000 δολαρίων.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩπηγη