Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Αυτό το smartphone... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!


Ακους Caterpillar και σου έρχονται στο μυαλό εκσκαφείς με τεράστιες φαγάνες. Και μετά μαθαίνεις ότι η εταιρεία που έχει γίνει συνώνυμο της μπουλντόζας έβγαλε και smartphone. Ενα smartphone λίγο διαφορετικό από τα άλλα.


Είναι αυτό που υποψιάζεσαι: Ενα smartphone με Android (4.1), οθόνη αφής (4''), κάμερα (5 MP) και όλα τα σχετικά, που αντέχει στην επαφή με το νερό, τις βουτιές σε βάθος μέχρι ένα μέτρο, τη σκόνη και τις κακουχίες, δηλαδή τα χτυπήματα και τις πτώσεις -όλα αυτά συνοψίζονται στο πιστοποιητικό ανθεκτικότητας IP 67. Μια συσκευή που απευθύνεται σε όσους χρειάζονται ένα "έξυπνο" κινητό τηλέφωνο να τους ακολουθεί παντού, στους λάτρεις των extreme sports και σε όσους το χόμπι τους έχει στον παρανομαστή την επαφή με τη φύση. Ψαράδες και κυνηγοί λογικά θα το λατρέψουν, αφού η οθόνη του ανταποκρίνεται στην επαφή και με βρεγμένα χέρια.


Το Cat B15 είναι αδιάβροχο, έχει εξαιρετική αντοχή στη σκόνη και εγγυημένη λειτουργικότητα αν τυχόν και πέσει από ύψος μέχρι 1,8 μέτρα, χάρη στο πλαίσιο από αλουμίνιο και καουτσούκ. Ενσωματώνει επεξεργαστή δυο πυρήνων στο 1Ghz, μνήμη 4 Gb επεκτάσιμη με κάρτες microSD και έχει το πλεονέκτημα να δέχεται δυο κάρτες SIM.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩprotothema