Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Η barwoman ήθελε πολλά: Έβαλε τον εpαστή της να φοράει κόκκινα (και αλλά)...Βρήκε τον μπελά του... νεαρός που έχει συνάψει σχέση με μπαργούμαν η οποία φημίζεται για τις επιδόσεις της!

«Διαβάζει ότι γράφει το διαδίκτυο για το σeξ και τα εφαρμόζει» έλεγε σε παρέα του ο καλογυμνασμένος εραστής. Οι τελευταίες απαιτήσεις της έχουν ως εξής:

1.Να κάνει extreme σπορ γιατί σύμφωνα με μελέτη που διάβασε με την αύξηση της αδρεναλίνης μετά από έντονη άσκηση το σεξ είναι εντονότερο!


2.Να πίνει κόκκινο κρασί γιατί σύμφωνα με άλλη μελέτη όταν το ζευγάρι καταναλώνει κόκκινο κρασί έχει αυξημένη σeξουαλική επιθυμία. Το τελευταίο που του απαίτησε είναι να φοράει κόκκινα!


Του είπε πως σύμφωνα με 3η μελέτη, οι άντρες που φοράνε κόκκινο χρώμα ελκύουν περισσότερο τις γυναίκες, μια και το συγκεκριμένο χρώμα είναι ένδειξη δύναμης και εξουσίας! «Βρήκα τον μπελά μου με δαύτη» έλεγε στην παρέα του στην Αγίου Νικολάου. Εκείνη πάντως είναι «θηλυκό» με τα όλα της, κάτι που φαίνεται και στο facebook. Και ο νοών... νοείτω!