Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Άνδρας αιωρείται στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης - ΒίντεοΠάγωσε ο κόσμος όταν είδε ξαφνικά έναν άνδρα να αιωρείται – Προσπαθούσαν να καταλάβουν το μυστικό που κρυβόταν πίσω από το τρικ.

Ένα ασυνήθιστο για την πόλη της Ξάνθης θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μεσημέρι της Παρασκευής όσοι βρίσκονταν στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Ένας άνδρας φορώντας μαύρα γυαλιά και αμφίεση που παρέπεμπε σε… γκουρού, έκανε την εμφάνισή του στην Κεντρική Πλατεία της πόλης και κάθισε οκλαδόν δίπλα στο σιντριβάνι, τοποθετώντας στο δεξί του χέρι ένα κοντάρι και βάζοντας στο έδαφος ένα μπλε κομμάτι ύφασμα.

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο άνδρας άρχισε να αιωρείται, κρατώντας με το δεξί του χέρι και με περισσή άνεση το κοντάρι, προκαλώντας την έκπληξη των πολιτών που έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί.

Ο κόσμος, κυρίως μικρά παιδιά, άρχισε να συγκεντρώνεται γύρω από τον άγνωστο προς αυτούς άνδρα προσπαθώντας να καταλάβουν το τρικ που έβλεπαν με τα ίδια τους τα μάτια και το μυστικό που κρυβόταν πίσω από αυτό.

Μάταια κάποιοι έβαζαν τα χέρια τους κάτω από τον αιωρούμενο άνδρα για να δουν εάν υπήρχε κάτι, ενώ όλοι τους έμεναν με την απορία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Πριν από μερικές εβδομάδες στο ίδιο σημείο βρίσκονταν κάθε τόσο μίμοι, οι οποίοι παρέμεναν ακίνητοι επί ώρες, εκθέτοντας ουσιαστικά την ακινησία τους στο πλήθος και εισπράττοντας μερικές υποδιαιρέσεις του ευρώ. Στη θέση αυτών, εμφανίστηκε ο συγκεκριμένος άνδρας.

πηγη