Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ – Γαμπρός σκότωσε τη νύφη γιατί δεν της άρεσε το νυφικό και μετα...


Πριν ακόμη παντρευτούν τους πήρε το μαύρο χώμα. Στο Μπάτμαν, τουρκική επαρχία στο διαμέρισμα της Νοτιοανατολικής Ανατολίας, ο 34χρονος Κερίμ Μπασμπούγ σκότωσε με πιστόλι στην μέση του δρόμου την αρραβωνιαστικιά του και μετά αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο!

Αναφέρεται πως ο Μπασμπούγ σκότωσε την αρραβωνιαστικιά του και μετά αυτοκτόνησε, από καβγά που προέκυψε επειδή… δεν της είχε αρέσει το νυφικό. Το περιστατικό συνέβη σήμερα στις 16:30 στην συνοικία Σαλίκ του Μπάτμαν επί της οδού 1905.

Ο Κερίμ Μπασμπούγ που έκανε γαμήλιες ετοιμασίες πήγε με την αρραβωνιαστικιά του την Γκιουλμπεγιάζ Οζτζάν και την πεθερά του να αγοράσουν νυφικό. Ο καβγάς προέκυψε όταν ένα νυφικό που θέλησε να πάρει η Γκιουλμπεγιάζ Οζτζάν δεν της άρεσε.

Το ζευγάρι βγήκε από το μαγαζί και συνέχισε τον καβγά στον δρόμο, και τότε η Γκιουλμπεγιάζ έβγαλε το δαχτυλίδι από το δάχτυλο της και το πέταξε. Εκνευρισμένος τότε ο Κερίμ Μπασμπούγ έβγαλε το δίχως άδεια όπλο που έφερε και μπροστά στα μάτια όλων την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Η κοπέλα κατέρρευσε και πέθανε επιτόπου. Έπειτα ο Μπασμπούγ ακούμπησε το όπλο του στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε πυροβολώντας.

Οι περίοικοι έφευγαν πανικόβλητοι, ενώ η μητέρα της Γκιουλμπεγιάζ Οζτζάν έπαθε νευρική κρίση. Η μητέρα που δεν έγινε γνωστό το όνομα της μεταφέρθηκε για θεραπεία στο νοσοκομείο.

Τα πτώματα των Κερίμ Μπασμπούγ και Γκιουλμπεγιάζ Οζτζάν μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του κρατικού νοσοκομείου.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ