Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Κασιδιάρης: Ο φωτορεπόρτερ έπεσε κάτω με τη δύναμη του μυαλού μου [βίντεο]Φυσιολογική η σφαλιάρα στην κάμερα της Guardian, σχολίασε η Ελένη Ζαρούλια
Με μαγνητικά κύματα ή με τη δύναμη του μυαλού του υποστήριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης ότι έριξε κάτω τον φωτορεπόρτερ στην Ευελπίδων. Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχοντας στο πλευρό του την Ελένη Ζαρούλια αναφέρθηκε χθες στη διαδικτυακή εκπομπή της ΧΑ στη βίαιη συμπεριφορά του στα δικαστήρια λέγοντας πως η σφαλιάρα στην κάμερα της Guardian, ήταν λάθος αντίδραση, για να σχολιάσει η σύζυγος του Μιχαλολιάκου: «Φυσιολογική αντίδραση ήταν».

Ο κ.Κασιδιάρης δήλωσε ότι τον θεωρούν εγκληματία και του καταλογίζουν το χαστούκι στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη για να απαντήσει η κυρία Ζαρούλια: «Σιγά το χαστούκι». Και οι δύο αναφέρθηκαν σε σκευωρία για την υπόθεση των διώξεων και των προφυλακίσεων του γγ και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ενώ η Ελένη Ζαρούλια αναφερόμενη στην προφυλάκιση του συζύγου της είπε «ο άντρας μου τους ξεβράκωσε τους δήθεν δημοκράτες και φάνηκε ο απόπατος».

Η ίδια υπογράμμισε ότι είναι τιμή τους να τους φυλακίζει το συγκεκριμένο καθεστώς.

newsIt