Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής





ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ
 
     MyBet               Stoiximan                PlayBet

             100€ Bonus         50€ Bonus       Boost στα παρολι 
                                                                                                          εως 100% 
    
                          NetBet                          GoalBet                       
     100€ ΔΩΡΕΑΝ              50€ Bonus 
ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE




Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.


301. ΚΑΒΑΣΑΚΙ-ΚΑΣΙΒΑ

Επέστρεψε στα over η Καβασάκι (20/27 φέτος) με το 1-2 στην έδρα της Ναγκόγια, ελευθέρα παίζει η αδιάφορη βαθμολογικά Κασίβα (4-4-5 εκτός) που προέρχεται από έξι σερί αμφίσκορα, περιμένουμε να βοηθήσει για να δούμε ματς με πολλά γκολ.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

302. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Ντέρμπι της Μόσχας με την πρόσφατη παράδοση να δείχνει Ντιναμό (1-2-5). Αμφότερες ντεφορμέ, τα γκολ ίσως αποτελούν λύση.

303. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΘΕΛΤΑ

Άσος και προχωράμε.

304. ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Βρίσκει ρυθμό σιγά-σιγά η Μαγιόρκα (3-1-0 στα τέσσερα τελευταία), δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τη Σαραγόσα που μόλις βρήκε απέναντι της έναν άξιο αντίπαλο όπως η Ουέλβα λύγισε (ήττα με 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική). Άσος, αν και το 1,90+ κρίνεται χαμηλό.

305. ΠΑΡΜΑ-ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Η Πάρμα συνηθίζει να καθαρίζει τα παιχνίδια με μικρομεσαίες ομάδες στην έδρα της και στα τελευταία δύο παιχνίδια της έδειξε βελτιωμένη ενώ οι επιθετικοί της βρήκαν επαφή με τα δίχτυα σκοράροντας 6 φορές συνολικά. Η Σασσουόλο προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες αλλά θέλει πολλά ψωμιά ακόμα για να μπορεί να σταθεί στην κατηγορία. Ο άσος σε απόδοση 1,65 στον Stoiximan έχει προβάδισμα.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

306. ΑΓΙΑΞ-ΟΥΤΡΕΧΤΗ

O Άγιαξ δεν είναι ο ίδιος μετά την απώλεια κυρίως του Έρικσεν, έριξε 6 γκολ στους Ίγκλς αλλά είχε μεγάλο ματς με τη Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ και το μυαλό ταξιδεύει ακόμη στην Ευρώπη. Η Ουτρέχτη έχει απουσίες, δεν δείχνει ικανή να τσιμπήσει βαθμό αλλά μπορεί να σκοράρει προερχόμενη από το 3-3 κόντρα στη Ρόντα. Με το over σε live.

307. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ-ΟΝΤΕΝΣΕ

Ασταμάτητη η Έσμπιεργκ πετάει από νίκη σε νίκη παρά την κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών, ντεφορμέ η Οντένσε που δεν έχει κερδίσει στα τελευταία τέσσερα. 4/5 over και GG έχει η Έσμπιεργκ εντός, 4/5 GG η Οντένσε εκτός, πάμε με τα γκολ.

308. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ

Οι δύο ομάδες διακρίνονται για τις επιθετικές τους αρετές τη φετινή χρονιά και το GG και το over σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan έχουν το προβάδισμα. Ο B66 προτίμησε σε μία 2άδα τα πολλά γκολ προλαβαίνοντας το over σε απόδοση 1,875 στην αρχή της εβδομάδας . 
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET
309. ΜΟΝΑΧΟ 1860-ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Παρά το κακό ποιοτικά ποδόσφαιρο που παίζει η Μόναχο 1860 καταφέρνει ως τώρα τουλάχιστον στην Αλιάνζ Αρίνα να είναι αποτελεσματική (3-0-1 ρεκόρ). Γνωστό το πρόβλημα της Κότμπους εκτός έδρας (0-2-3), δεν εμπνέει η αναμέτρηση για τίποτα.

310. ΜΠΟΧΟΥΜ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Με υπηρεσιακό η Ίνγκολσταντ έπειτα από την αναμενόμενη απόλυση Κουρτς, η Μπόχουμ στην έδρα της είναι ισχυρή και σίγουρα μέχρι στιγμής άξιζε κάτι καλύτερο από το 3-2-4 που μετράει στις εννέα πρώτες αγωνιστικές, αλλά η φιλοξενούμενη είναι πολύ ποιοτική ομάδα για να βρίσκεται στην τελευταία θέση της Τσβάιτε Λίγκα και περιμένουμε να αντιδράσει. Το παιχνίδι κρύβει παγίδες, κρατάμε το over για το live αφού η Μπόχουμ δίνει φρενήρη ρυθμό στα εντός έδρας παιχνίδια της και η Ίνγκολσταντ έχει πράγματα να αποδείξει και ποιοτικούς παίχτες μπροστά ώστε να βρει δίχτυα.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

311. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΑΟΥΕ

Στο 1,80 βρίσκουμε τον άσο της ΦΣΒ (2-2-1 εντός), η Άουε και φέτος είναι ομάδα έδρας (1-0-3 εκτός) με τη διαφορά ότι σκόραρε ως τώρα σε όλες τις εξόδους της (4/4 GG και over 2,5). Ίσως τα γκολ να αποτελούν ασφαλέστερη επιλογή, ενώ πληρώνουν και καλύτερα.

312. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ-ΑΑΡΑΟΥ

Σεβαστό το αήττητο σερί της Σεν Γκάλεν στο πρωτάθλημα (4-3-0), αλλά τα συνεχόμενα ματς σε Ευρώπη και Ελβετία κάποια στιγμή αναμένεται να της βγάλουν κούραση. Πάντα επικίνδυνη η Ααράου (2-1-2 εκτός) που σκοράρει με άνεση, για κόντρα είναι ο μικρός άσος ενώ και το GG (5/5 εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι) αποτελεί επιλογή.

313. ΤΟΥΝ-ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Μια νίκη στα οκτώ τελευταία για την Τουν (2-2-1 εντός), με μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό και την κούραση εμφανή στην απόδοση της, θα ήταν για μεγάλη κόντρα αν η Γκρασχόπερς (3-1-0 εκτός) δεν προερχόταν από την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα (0-1 κόντρα στη Σεντ Γκάλεν) και δεν είχε σημαντικές απουσίες. Και πάλι το 0:0διπλό στο 1,90 κρατάμε, αλλά θα περιμένουμε το live.

314. ΕΪΡ-ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Από τα κέφια της Ρέιντζερς εξαρτάται η έκταση της νίκης της.

315. ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΛΥΩΝ

5 σερί ισοπαλίες μετράει η Μονπελιέ που έχει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα (1-6-1), η Λυών την Πέμπτη στραβοπάτησε στο γήπεδο της (1-1 με Γκιμαράες) μένοντας χωρίς νίκη στις δύο αγωνιστικές του Γιουρόπα Λιγκ ενώ και στο πρωτάθλημα προβληματίζει τον τελευταίο καιρό. Προβάδισμα στην ισοπαλία στο 3,20 του Stoiximan που θα αφήσει ικανοποιημένες τις δύο ομάδες.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

316. ΝΟΡΙΤΣ-ΤΣΕΛΣΙ

Νίκη ψυχολογία με 4-0 επί της Στεάουα η Τσέλσι, η Νόριτς δεν κέρδισε εντός Έβερτον και Άστον Βίλα, δεν βλέπουμε πως θα κόψει βαθμούς από τη Τσέλσι. Δίκαιο το 1,66 του διπλού.

317. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΣΟΥΟΝΣΙ

Μέσα σε 2 λεπτά πήρε το τρίποντο κόντρα στην Πάλας η Σαουθάμπτον, η Σουόνσι όμως ανεβαίνει αγωνιστικά, σκοράρει συνεχώς εδώ και 8 επίσημα ματς και η αξία είναι με το Χ2 του 1,87.

318. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Την Άντερλεχτ την είδαν όλοι οι έλληνες φίλαθλοι στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, ασόβαρη ομάδα που βγάζει φάσεις αλλά πίσω είναι χωνί. Το κλίμα στο στρατόπεδο της είναι βαρύ και οι αποδόσεις του άσου αστείες. Παρότι στην Ασία ο άσος κοντράρεται η πάντα αδύναμη εκτός έδρας Κόρτραϊκ δεν μας πείθει ώστε να πάμε και εμείς στην κόντρα.

319. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ-ΑΛΚΜΑΑΡ

Σοκ στην ΑΖ με την απόλυση του Φερμπέεκ, άνω κάτω η ομάδα. Η Γκρόνινγκεν έφαγε 5άρα από τον Τβέντε αλλά εντός έδρας μετράει 2 νίκες και μία ισοπαλία κόντρα στον Άγιαξ. Δεν είναι outsider οι γηπεδούχοι.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

320. ΦΙΤΕΣΕ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό επιθετικά η Φίτεσε, 6 γκολ σε 2 ματς αλλά μεσοβδόμαδα έχασε στο χωράφι της Ντεν Χάαγκ στο εξ' αναβολής. 10/13 over φέτος σε επίσημα η Φέγενορντ, κάτι τέτοιο θα αναζητήσουμε και στο live.

321. ΑΚΙΛΙΖ 29-ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Ένα κλικ παραπάνω στο 0:0 ασιατικό διπλό, πολλά γκολ συνηθίζουν να έχουν τα ματς της Ακιλίζ.

322. ΕΞΕΛΣΙΟΡ-ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ

Πάντα επικίνδυνοι οι νέοι του Άγιαξ (2-0-3 εκτός), η Εξέλσιορ όμως είναι ομάδα που μπορεί να δαμάσει τον ενθουσιασμό των πιτσιρικάδων του Αίαντα. Έχει υποχωρήσει αρκετά (κάτω από 1,70) ο άσος για να κάνουμε σοβαρή κουβέντα, αλλά σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

323. ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ-ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Ημιτελικά του κυπέλλου Ιρλανδίας, ντέρμπι του Λάουθ με μεγάλη αντιπαλότητα και παράλληλα μεγάλη τριπλή.

324. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Καλές ομάδες αμφότερες, η Άαλμποργκ έχει 2-3-0 εντός έδρας με 3/5 under 2,5, 2-2-1 η Βίμποργκ εκτός με 3/5 under 2,5. Αμφίρροπο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν χάνουν εύκολα, πολύ ισοπαλία έχει η αναμέτρηση αυτή, ενώ παίζεται και το under 2,75 σε απόδοση 1,85.

325. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ

Σε πελάγη ευτυχίας ο Ολυμπιακός που θριάμβευσε την Τετάρτη στο Βέλγιο παρά το γεγονός ότι η εικόνα και η απόδοση του στο γήπεδο δεν ήταν αντιπροσωπευτική του σκορ. Κόντρα στη Βέροια που έρχεται από 4 σερί ήττες και πηγαίνει με υπηρεσιακό προπονητή αναμένεται να έχει εύκολο έργο. Αξίζει το σενάριο να μην δεχτούν γκολ οι "ερυθρόλευκοι", μπορούν να προτιμηθούν τα σκορ νίκης του Ολυμπιακού 2-0/3-0/4-0/5-0 που βγάζουν πολύ ελκυστική μέση απόδοση (2,30) στον Stoiximan. Άλλωστε 4/6 νίκες τους επιβεβαιώθηκαν με μηδέν παθητικό ενώ έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ στο πρωτάθλημα. 
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

326. ΚΑΤΑΝΙΑ-ΤΖΕΝΟΑ

Η Κατάνια έσπασε το ρόδι κόντρα στην Κιέβο την προηγούμενη αγωνιστική και κόντρα στην Τζένοα θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις νίκες. Είναι δυνατή στη Σικελία και έχει καλή παράδοση κόντρα στην Τζένοα που δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο φέτος και έχει αποτύχει να σκοράρει στα 3 πιο πρόσφατα. Ο άσος σε απόδοση 2,05 στον Stoiximan – επιλογή και του Bethunter – δείχνει δυνατός.

327. ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΒΕΡΟΝΑ

Η Μπολόνια αγνοεί την νίκη φέτος, μετράει 4/6 GG και 5/6 over και πάλι θα παραταχθεί με πολλές απουσίες στην αμυντική της γραμμή. Η Βερόνα έχει όλα τα φόντα να σκοράρει μέσα στην Μπολόνια καθώς προέρχεται από 3 συνεχόμενα over και GG και δείχνει επιθετικές αρετές. Το GG σε απόδοση 1,83 αποτελεί επιλογή.

328. ΝΑΠΟΛΙ-ΛΙΒΟΡΝΟ

Η απουσία του Ιγκουαΐν στερεί από τον Μπενίτεζ τη βασική του επιθετική αιχμή αλλά η Νάπολι έχει την ποιότητα και τις λύσεις να υποτάξει τους νεοφώτιστους. Ο άσος προσφέρεται σε πολύ χαμηλή απόδοση για να μας απασχολήσει και μοναδική επιλογή που προκύπτει είναι το over σε απόδοση 1,61 στον Stoiximan αφού το Λιβόρνο δεν συνηθίζει να κλείνεται στην άμυνα σε κανένα παιχνίδι της.

329. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΚΑΛΙΑΡΙ

Στην Ουντινέζε δείχνει να λείπει η φρεσκάδα φέτος και όταν δεν σκοράρει ο Ντι Νατάλε έχει πρόβλημα να κερδίσει. Κόντρα στην Κάλιαρι έχει καλή παράδοση αλλά οι νησιώτες φέτος παίζουν με άγνοια κινδύνου και προέρχονται από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες και μετράνε 6/6 GG. Προς αποφυγή ο άσος ενώ σαν επιλογή προκύπτει το αμφίσκορο σε απόδοση 1,75.

330. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΤΟΡΙΝΟ

Η Σαμπντόρια απογοητεύει στο ξεκίνημα και παρά τις αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα από τον Ντέλιο Ρόσι αδυνατεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Η Τορίνο πλην του παιχνιδιού κόντρα στη Γιουβέντους σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια της από 2 φορές και έχει το προβάδισμα να φύγει αήττητη από τη Γένοβα. Στο 1,925 το ασιατικό διπλό +0,25  αποτελεί επιλογή.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

331. ΕΣΤΕΡ-ΓΚΕΦΛΕ

Τέσσερις σερί ήττες για την Έστερ που είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού και μετράει 10/13 under εντός έδρας, δύο βαθμούς πιο πάνω είναι η Γκέφλε που εκτός έδρας απλά δεν μπορεί (0-6-7). Εξάποντο ματς, πρώτη τύχη στο under (1,75).

***. ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Υποβιβάστηκε και μαθηματικά η γηπεδούχος, έχοντα ρεκόρ 1-1-11 εντός έδρας με 10/13 over. Χωρίς ορατό στόχο αλλά με νέο προπονητή η Έλφσμποργκ, ευκαιρία για διπλό ψυχολογίας. Στο 2,00 το 2 & over.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

332. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Σε καλή κατάσταση αλλά χωρίς στόχους οι γηπεδούχοι, στη 2η θέση και στο -4 από τον τίτλο η Γκέτεμποργκ που δεν έχει άλλη επιλογή από το να παίξει για τη νίκη. Φυσικά η Τζουργκάρντεν δεν θα χαριστεί, με το goal-goal να αποτελεί την πρώτη σκέψη (1,66) και να είναι συχνό φαινόμενο και για τις δύο.

333. ΓΙΑΡΟ-ΤΟΥΡΚΟΥ

Χωρίς στόχους αμφότερες, η Γιάρο μετράει έξι σερί ήττες, η Τούρκου επέστρεψε στις νίκες μετά από εφτά ματς. Και τα τρία μεταξύ τους ματς φέτος έληξαν Χ και GG με σκορ 1-1, 2-2 και 1-1. 3,50 το Χ, 1,57 το αμφίσκορο.

334. ΕΛΣΙΝΚΙ-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Έναν βαθμό για τυπικούς λόγους θέλει η Ελσίνκι για το πρωτάθλημα, πανηγυρικό το κλίμα στους γηπεδούχους, όπως και στους φιλοξενούμενους που έχουν σωθεί κι έχουν κατακτήσει και το κύπελλο. Χωρίς αξία οι αποδόσεις του άσου (1,22), δεν αποκλείεται να δούμε ένα πολύ ελεύθερο ματς (1,75/over 3). 
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

335. ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ-ΒΑΑΣΑ

Ουσιαστικά χωρίς στόχους οι γηπεδούχοι (τρεις σερί ήττες), να κρατήσει την τρίτη θέση θέλει η Βάασα που έχει κίνητρο στο ματς κι έρχεται από πέντε σερί αήττητα ματς (3-2-0). Πάμε με το +0,25 ασιατικό διπλό (1,825).



336. ΧΟΝΚΑ-ΚΟΥΟΠΙΟ

Η Χόνκα έχασε το πρωτάθλημα από την Ελσίνκι, ενώ η Κουόπιο είναι στο μέσον της βαθμολογίας. 10-3-1 εντός έδρας οι γηπεδούχοι και 18 (!) σερί νίκες στο συγκεκριμένο ζευγάρι, όμως το timing δεν είναι ιδανικό.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

337. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Ισορροπημένο ματς, η Νυρεμβέργη έχει το πλεονέκτημα της έδρας, το Αμβούργο μεγαλύτερη ποιότητα. Ισοπαλία, πιθανό και το GG καθώς η Νυρεμβέργη έχει 2/3 εντός ενώ το Αμβούργο 3/4 εκτός.

338. ΣΤΑΡΤ-ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ

Πήρε φόρα η Σταρτ (τέσσερις σερί νίκες) κι έχει ευκαιρία να καθαρίσει με τη σωτηρία της, με την ουραγό Σάρπσμποργκ του 1-3-8 εκτός έδρας δύσκολα να φέρνει αντίσταση. Θα θέλαμε, πάντως, τον άσο παραπάνω από 1,61.

339. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Το απόλυτο μετράει στην έδρα της η Ακισάρ αλλά κόντρα στη Γαλατά θα δυσκολευτεί πολύ να το επεκτείνει. Οι πρωταθλητές προέρχονται από το κοπιαστικό ταξίδι στο Τορίνο και αναμένεται να παραταχθούν με αλλαγές στην 11άδα τους. Το πιθανό διπλό προσφέρεται σε πολύ χαμηλή απόδοση για να μας απασχολήσει πριν την έναρξη του.

340. ΡΙΖΕΣΠΟΡ-ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Στα Ρίζε στα βάθη της Τουρκίας καμία ομάδα δεν περνάει καλά και αυτό αποτυπώνεται στο 3/3 που μετράνε οι γηπεδούχοι εντός έδρας. Η Αντάλια παρά την νίκη κόντρα στην Μπεσίκτας δεν εντυπωσιάζει και έχει τον 3ο λόγο στο παιχνίδι. Ο άσος σε απόδοση 2,10  έχει προβάδισμα. 
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

341. ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Αήττητη στην έδρα της η Γουίγκαν (2-2-0 ρεκόρ), οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της πάντως αναμένεται κάποια στιγμή να την επηρεάσουν στο πρωτάθλημα. Σε φόρμα η Μπλάκμπερν, προέρχεται από δύο σερί νίκες και μετράει 4-2-1 στα επτά τελευταία. Χ2.

342. ΛΩΖΑΝΝΗ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Ουραγός εναντίον πρωτοπόρου, από γκέλες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη προέρχεται η Βασιλεία, η ποιότητα της όμως δεν θα της επιτρέψει να κάνει και άλλη.

343. ΣΤΡΟΜΕΝ-ΡΑΝΧΑΪΜ

Βαθμούς για να ξεφύγει κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού θέλει η Στρόμεν που χάνει δύσκολα εντός έδρας (6-3-3), την απευθείας άνοδο κυνηγάει η Ράνχαϊμ (6-2-4 εκτός έδρας), αρκετές ισοπαλίες και για τις δύο στα πρόσφατα ματς, το Χ (3,40) δείχνει το πιο πιθανό αποτέλεσμα.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

***. ΦΟΛΟ-ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ

Δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό η Φόλο (-10 από σωτηρία), ενώ η φιλοξενούμενη είναι +2 από τον υποβιβασμό αλλά μετράει 1-6-5 εκτός έδρας. Δεν μας πείθει το 1,95 του διπλού.

***. ΧΟΝΤ-ΕΛΒΕΡΟΥΜ

Στο -3 από την άνοδο η Χοντ (8-0-4 εντός έδρας), ουραγός και στο -13 από τη σωτηρία η Έλβερουμ. Δεν θα μπορούσε να πληρώνει παραπάνω ο άσος.



344. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Από τα σημαντικότερα ματς στην Αυστρία, το σετ των αποδόσεων άνοιξε στη μέση αλλά η αγορά πήγε αμέσως με το διπλό, που πλέον δεν ξεπερνάει το 2,10, πράγμα λογικό βάσει της κακής εικόνας της Αούστρια φέτος (4-3-3 ρεκόρ) σε αντιδιαστολή με εκείνη της υπερηχητικής Σάλτσμπουργκ που παραμένει αήττητη στα 29 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα και φέτος οδηγεί την κούρσα με6-4-0 και τέρματα 33-9! Κοιτάζοντας την κατάσταση των δύο ομάδων τελευταία ακόμα και η ισοπαλία θα αποτελέσει επιτυχία για τους γηπεδούχους.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

345. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΒΑΑΛΒΑΪΚ

Ήττα πισωγύρισμα στην ΑΖ με 2-1 η PSV, όμως πέρασε 0-2 από την Τσερνομόρετς για το EL και επέστρεψε η ηρεμία. Η Βάαλβαϊκ μετράει 5 σερί ήττες και θα τις κάνει εύκολα 6 σε αυτό το ματς.

346. ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ-ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Σωστά μοιρασμένο το σετ, δεν βγαίνει άκρη στοιχηματικά.

347.ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ

Τα λέγαμε για την άνοδο της Γουέστ Μπρομ μετά τις τρομερές μεταγραφές, έβγαλε σπουδαίο διπλό μέσα στο Ολντ Τράφορντ και αναμένεται να κάνει τη ζωή δύσκολη της Άρσεναλ. Το ματς ξεκινά από το GG (1,57) και πάει οπουδήποτε.

348. ΤΟΤΕΝΑΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Δεν υπάρχει επίθεση της Γουέστ Χαμ με ή χωρίς Κάρολ, 2 γκολ στα τελευταία 5 ματς και μάλιστα κόντρα σε βατούς αντιπάλους. Θα πάρουν το τρίποντο οι γηπεδούχοι, προτιμότερο το μηδέν παθητικό (2,20) από τον απλό άσο του 1,44.

349. ΜΠΟΡΝΤΟ-ΣΟΣΟ

Παίζοντας με πολλές αλλαγές και τον Ζιλό να κάνει το καθιερωμένο rotation μεσοβδόμαδα στο Γιουρόπα Λιγκ η Μπορντό ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (1-2) παρότι κέρδιζε μέχρι το 70ο λεπτό. Η Σοσό παρουσιάστηκε βελτιωμένη με την αλλαγή του προπονητή και κέρδισε την παραπαίουσα Βαλενσιέν (2-0) όμως εκτός έδρας είναι πολύ αδύναμη (0-1-3). Δεν αξίζει ο πολύ χαμηλός των γηπεδούχων, ούτε όμως και η κόντρα.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

350. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Πολύ πίσω έχει μείνει η Κοπεγχάγη και η αδύναμη Σοντερίσκε είναι η ιδανική αντίπαλος για επιστροφή στις νίκες.

351. ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΛΜΕΡΙΑ

Ευκαιρία για την Αλμερία να επιστρέψει στα over το ματς κόντρα στη Σεβίλλη (3/3 over 3,5 και GGεντός). Στο 3 το line του over στην Ασία, δικαίως βρίσκεται τόσο ψηλά.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

352. ΕΪΜΠΑΡ-ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Σε τιμές αουτσάιντερ η σαφώς πιο έμπειρη και πάντα συμπαγής Αλκορκόν, κόντρα σε μια ομάδα που σκόραρε μόλις μια φορά στα τρία πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της. 0-0/1-1/0-1/0-2/1-2 σκορ, under και Χ2 δηλαδή σε πρώτο πλάνο.

353. ΟΥΕΛΒΑ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Με τη φόρα που έχει πάρει η Ουέλβα (4 σερί νίκες, 2-1-0 εντός) δεν βλέπουμε πώς θα σταματήσει κόντρα στην τραγική εκτός έδρας (3/3 ήττες με 0-6 γκολ) Τενερίφη.

354. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β

Η μέρα με τη νύχτα η εικόνα των δύο ομάδων, κατάφορα άδικο για την Πονφεραντίνα (2-1-0 εντός με 9-3 γκολ) το 1-0 στην έδρα της Μιραντές, παιχνίδι που άξιζε να κερδίσει, η μικρή Μπαρτσελόνα φέτος είναι αρκετά αδύναμη, ειδικά εκτός έδρας (0-1-2). Άσος.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

355. ΧΑΕΝ-ΜΟΥΡΘΙΑ

5/7 over 2,5 μετράνε ως τώρα οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, η Μούρθια τρέχει 4-2-0 αήττητο την ώρα που η Ρεάλ Χαέν δεν σκόραρε στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Διπλό Draw no Bet και από κοντά το over.

356. ΧΙΡΟΝΑ-ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ

Καταλανικό ντέρμπι, βάσει της εντός/εκτός έδρας συμπεριφοράς η Χιρόνα έχει τον πρώτο λόγο αλλά προέρχεται από δύο σερί ήττες και δεν θα μπλέξουμε με τον άσο, τουλάχιστον pregame.

357. ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ-ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Μόνο κόντρα στην Πόρτο δεν κατάφερε να σκοράρει η Ζιλ Βιθέντε που εντός έδρας είναι αήττητη (2-1-0). Η Πάσος Φερέιρα δέχτηκε γκολ και στα 10 επίσημα ματς της φέτος ενώ στο πρωτάθλημα μόλις την προηγούμενη εβδομάδα πήρε την πρώτη της νίκη (3-4 τη Μαρίτιμο). Στα υπόψιν ο ασιατικός άσος +0,25 στο 1,875 στην και φυσικά το GG στο 1,83.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

***. ΓΚΑΪΣ-ΜΠΡΑΓΚΕ

Στο μέσον της βαθμολογίας η ΓΚΑΪΣ χωρίς στόχους, η Μπράγκε είναι ουραγός και θα υποβιβαστεί (1-1-11 εκτός έδρας), σημείωσε όμως την προηγούμενη αγωνιστική νίκη μετά από πολύ καιρό. Και οι δύο σε σχετικά καλή κατάσταση, αρκετές πιθανότητες να δούμε ελεύθερο και ανοιχτό ματς (2,00/over 3).

358. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Μετά την πρώτη νίκη του (1-0 τον ΠΑΣ) ο Λεβαδειακός επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα με το 4-2 στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα. Η Καλλονή ξεκίνησε εντυπωσιακά αλλά κόντρα σε Αστέρα και Ατρόμητο ήταν κακή γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες, επειδή μιλάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα κοιτάμε πόνο προς τα αριστερά.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

359. ΞΑΝΘΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Με το καλημέρα φάνηκε η διαφορετική αντιμετώπιση της Ξάνθης και η επιθετική νοοτροπία που θα έχει πλέον με τον Μάουρερ στον πάγκο. Για αυτό το σκοπό προσλήφθηκε άλλωστε ο Γερμανός που όπως έδειξε και στη θητεία του στην Ελλάδα στο παρελθόν δίνει προτεραιότητα στην επίθεση. Ξεμπούκωσε ο Απόλλων με τον Λεβαδειακό (4-2) ενώ χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν κράτησε σε κανένα ματς ανέπαφη την εστία του. Δύο οι επιλογές από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, το GG στο 2,37 επέλεξε ο Δάσκαλος, το over 2 στο 2,05  πόνταρε ο B66. .

360. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΦΗ

Η εντός έδρας δυναμική του Πανθρακικού, σε συνδυασμό με την επιθετική αφλογιστία του ΟΦΗ, δεν βοηθούν σε ματιές προς τα δεξιά, ωστόσο η απουσία του εξαιρετικού Ίγκορ από την επίθεση των γηπεδούχων αποτελεί τεράστιο πλήγμα και η ομάδα του Δερμιτζάκη, ο οποίος σε περίπτωση ήττας πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν, ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς. Η τύχη κάτι χρωστά στους φιλοξενούμενους και δεν αποκλείεται να τους το δώσει στην Κομοτηνή, με το ασιατικό διπλό +0,25 να πληρώνει 1,95 .

361. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ-ΜΠΡΑΓΚΑ

Παρά το γεγονός ότι εντός η Νασιονάλ και εκτός έδρας η Μπράγκα φέρνουν under μέχρι στιγμής (3/3) προβάδισμα δίνουμε στο GG στο 1,83  που επιβεβαιώνεται και από την προϊστορία στα 5 τελευταία χρόνια.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

362. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ.

Η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων αυτή τη στιγμή δίκαια δίνει τον ρόλο του οριακού φαβορί στην Άιντραχτ, που έχει βρει τα πατήματά της και τρέχει αήττητο 5 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Η Φράιμπουργκ δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα, ωστόσο η έδρα της δεν είναι εύκολος προορισμός (2 βαθμούς άφησε η Μπάγερν) και γι’ αυτό η κάλυψη στην ισοπαλία είναι απαραίτητη. Στο 1,875  το ασιατικό level ball του διπλού.

363. ΧΑΚΕΝ-ΜΑΛΜΕ

Ασφάλεια προσφέρουν στη Χάκεν οι εφτά βαθμοί διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού και η Μάλμε γνωρίζει ότι με διπλό αγκαλιάζει τον τίτλο. Η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα είναι η φιλοξενούμενη (8-3-2) που ψάχνει και εκδίκηση για το 1-3 του πρώτου γύρου. Στο 2,00 προσφέρεται το διπλό.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

364. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ-ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Καμία από τις δύο δεν είναι σε καλή κατάσταση, η γηπεδούχος όμως θέλει να διατηρήσει την 3η θέση, ενώ η φιλοξενούμενη είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Ο προφανής άσος (1,40) μπορεί να συνδυαστεί και με το over (1,90), αφού η Χέλσινγκμποργκ έχει 11/13 εντός έδρας.

365. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είχαν αμφότερες την Πέμπτη, η Ζούλτε λύγισε στο τέλος στο Καζάν και υπέστη βαριά ήττα (4-0) ενώ η Σταντάρ Λιέγης έμεινε στο 1-1 με την Έλφσμποργκ. Τα στατιστικά, οι επιδόσεις τους και η επιθετική φιλοσοφία που έχουν δίνουν προβάδισμα στο μεταξύ τους ματς στα πολλά γκολ. Επιλογή το 4-6 γκολ στο 2,70 του Stoiximan με τη Ζούλτε φέρνει 4 σερί over 5,5 στο πρωτάθλημα και τη Σταντάρ να πετυχαίνει μ.ο. 2,5 γκολ σε αυτές τις εννέα αγωνιστικές στο Βέλγιο.

366. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ-ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Αμφότερες (ειδικά η φιλοξενούμενη) σε μέτρια κατάσταση. Όμως η Λίλεστρομ είναι στο μέσον της βαθμολογίας και χωρίς στόχους, ενώ η Άαλεσουντ στο -3 από την τριάδα μετρώντας 5-1-6 με 9/12 over εκτός έδρας. Πολλά αμφίσκορα και για τις δύο τελευταία, το ματς δείχνει να ξεκινάει από το 1-1 (1,53/GG).
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

367. ΜΟΛΝΤΕ-ΤΡΟΜΣΟ

Η Μόλντε θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για τριάδα (στο -7) και εντός έδρας έχει και 9/12 over. Η Τρόμσο έχει επιπλέον κούραση από το ματς της Πέμπτης αλλά και νέο προπονητή, εκτός έδρας όμως μετράει 0-4-8 με 8/12 over, παραμένοντας εντός της ζώνης υποβιβασμού. 3,00 πληρώνει ο συνδυασμός 1 & over 3,5.

368. ΟΝΤ-ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Κάποιους ακόμα βαθμούς θα χρειαστεί η Οντ για να εξασφαλιστεί 100% και συνολικά διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας. Η Σόγκνταλ είναι στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχει τη χειρότερη επίθεση και προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες. Όλα αυτά όμως δεν αξίζουν 1,57 για τον άσο.

369. ΒΑΡΝΤ ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ

Τρεις βαθμούς από τη σωτηρία απέχει η Βαρντ (10/12 εντός έδρας over), δύο από τον ίδιο στόχο Ουλενσάκερ (7/12 over εκτός έδρας). Σε καλύτερη κατάσταση η γηπεδούχος, αλλά το ματς είναι τριπλή επιβίωσης.

370. ΜΠΡΙΝΕ-ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

8-1-3 με 10/12 over έχει εντός έδρας η Μπρίνε (5η θέση), δύο βαθμούς πιο πίσω η Μιοντάλεν με ρεκόρ 5-1-6 εκτός έδρας και 9/12 under. Εξάποντο για τα μπαράζ και μεγάλη τριπλή, από τη στιγμή που τον τελευταίο καιρό σε καλύτερη κατάσταση είναι οι φιλοξενούμενοι.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

371. ΧΑΜ ΚΑΜ-ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Την είσοδο στα μπαράζ ανόδου έχει στόχο η Χαμ Καμ (7-4-1 εντός έδρας), όπως και η Κρίστιανσουντ (5-2-5 εκτός έδρας), με τις δύο ομάδες ισόβαθμες αλλά τους φιλοξενούμενους σε κακή κατάσταση. Θα θέλαμε παραπάνω τον άσο (1,75).

372. ΣΙΒΑΣΠΟΡ-ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Η Σίβασπορ παίζει όμορφο και θεματικό ποδόσφαιρο και προέρχεται από 4 συνεχόμενα GG και over στο πρωτάθλημα, ενώ η Γκεντσλέρ εκτός έδρας δεν στρίβει έχοντας αποτύχει να σκοράρει και στις 3 εξόδους της. Η παράδοση λέει ισοπαλία (3 συνεχόμενες), η αγωνιστική κατάσταση νίκη των γηπεδούχων, δύσκολο γενικά ματς. 
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

373. ΚΟΥΜΠΑΝ-ΡΟΣΤΟΦ

Έχει ξεφουσκώσει η Ροστόφ (0-2-4 στα πιο πρόσφατα), στην έδρα της (2-2-1)η Κούμπαν έχει προβάδισμα για τη νίκη.

374. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Β-ΛΟΥΓΚΟ

7/7 ήττες μέχρι στιγμής η Ρεάλ Μαδρίτης Β’, παρόλα αυτά το διπλό της φορμαρισμένης Λούγκο (4-0-1 στα πέντε πιο πρόσφατα) βρίσκεται σε τιμές αουτσάιντερ. +0,25 ασιατικό διπλό.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

375. ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Βαρύ το 1-8 από τη Σάλτσμπουργκ για τη Νέουσταντ (1-1-2),αλλά και η εικόνα της Ραπίντ φέτος δεν είναι τέτοια ώστε να πάμε με το χαμηλό διπλό με ελαφριά καρδιά.

376. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ-ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Κέρδισε μετά από καιρό η Νόρντζελαντ, σε φόρμα η Μπρόντμπι. Αμφίρροπο ματς με πολύ Χ, ενώ προκαλεί το level ball των γηπεδούχων σε απόδοση 2,00 καθώς διαθέτουν πολύ καλή ομάδα που δεν έχει αποδώσει ακόμα όπως μπορεί.

377. ΧΕΤΑΦΕ-ΜΠΕΤΙΣ

Και οι δύο έχουν τα προτερήματα τους, στη σύγκριση δεν φαίνεται κάποια να ξεχωρίζει. Πάσο.

378. ΠΟΥΜΑΣ-ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

9-3-0 η Παράδοση υπέρ της Πούμας, που έσπασε το ρόδι για φέτος (1-5-6 ρεκόρ) με το 0-1 στο Μοντερέι. 5/5 Χ έχει εκτός η Σάντος (5-0-1 εντός!), βλέπουμε ισορροπία.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

379. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ-ΧΟΝΕΦΟΣ

Στο +2 από τη 2η θέση η Ρόζενμποργκ, προτελευταία η Χόνεφος, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην του άσου θα είναι μεγάλη έκπληξη, όμως το 1,22 είναι χωρίς αξία.

380. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Από 5 συνεχόμενες νίκες προέρχεται η Φενέρ που πλέον στρογγυλοκάθισε στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Τραμπζονσπόρ είναι πολύ αδύναμη εκτός έδρας ενώ κουβαλάει την κούραση του αγώνα με την Λάτσιο. Ο άσος σε απόδοση 1,70 στον Stoiximan αποτελεί στήριγμα.

381. ΑΡΟΥΚΑ-ΠΟΡΤΟ

5 σερί under και με 0-1 σύνολο τερμάτων φέρνει η Αρούκα που και κόντρα στην Πόρτο θα παίξει συντηρητικά με σκοπό να μην δεχτεί γκολ. Η Πόρτο έρχεται από την πρώτη της ήττα (1-2 από Ατλέτικο στο Τσάμπιονς Λιγκ) μετά από καιρό και δεν γνωρίζουμε πόσο θα την έχει επηρεάσει. Στο 1,90 το under 2,75 .

382. ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομάδες έδρας αμφότερες μέχρι στιγμής (3/3 νίκες εντός ο ΠΑΟΚ), μπερδεύουν λίγο την κατάσταση οι τρεις σερί νίκες του ΠΑΟ καθώς και το μόλις 1,75 του άσου. Αναμονή για το live.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

383. ΓΑΝΔΗ-ΓΚΕΝΚ

Ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι αυτή την αγωνιστική στο Βέλγιο, 3-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Γάνδης, 1-2-1 το εκτός της Γκενκ, με νέο τεχνικό (τον Μιρτσέα Ρέντνικ) στον πάγκο οι γηπεδούχοι, πολύ μπερδεμένο.

384. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΙΛΑΝ

Στα χαρτιά η αναμέτρηση είναι ντέρμπι αλλά η Μίλαν με τη φετινή της αγωνιστική παρουσία δεν έχει δείξει ότι είναι σε θέση να απειλήσει τη Γιουβέντους. Ο άσος σε απόδοση 1,55 στον Stoiximan έχει το προβάδισμα, ενώ είναι πολύ πιθανό να έρθει με την συνοδεία over σε απόδοση 2,30 στην ίδια εταιρεία αφού η Μίλαν φέτος μετράει 3/3 GG και έχει σκοράρει σε όλα τα επίσημα παιχνίδια ενώ και η άμυνα της Γιουβέντους είναι επιρρεπής στην γκέλα.

385. ΛΑΤΣΙΟ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Με απουσίες θα παραταχθούν Λάτσιο και Φιορεντίνα αφού δεν είναι διαθέσιμοι οι καλύτεροι επιθετικοί τους, Κλόζε και Γκόμεζ. Η κούραση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Πέμπτης καθώς και η παράδοση μας οδηγούν στο under που προσφέρεται σε απόδοση 1,83 στον Stoiximan. Για σημείο πολύ δύσκολη η εκτίμηση.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

386. ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ-ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Σε τιμές αουτσάιντερ η Βέλεζ μας κλείνει πονηρά το μάτι, 3-1-0 μετράει εντός η Χιμνάσια αλλά προέρχεται από καθαρή ήττα (3-0 κόντρα στη Σαν Λορέντζο) και σαφώς υστερεί σε ποιότητα των φιλοξενούμενων (1-2-2 εκτός).

387. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Ατλέτικο Μινέιρο (8-3-1),προέρχεται από δύο καθαρές νίκες (3-1 τη Σάντος, 4-0 την Πόντε Πρέτα) και δείχνει έτοιμη για το 3x3 στα κολλητά εντός έδρας παιχνίδια της. Ανάσα για την Κορίνθιανς (2-5-5 εκτός) το 2-0 επί της Μπαΐα αφού προερχόταν από 0-2-5 έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά, ο άσος στο 2,00 μας κάνει μια χαρά, ειδικά αν αγωνιστεί τελικά ο Ροναλντίνιο.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

388. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Κλάσικο με μεγάλη αντιπαλότητα, νερά κάνει στα τελευταία η Ατλέτικο Παραναένσε (δύο σερί ήττες), περισσότερα όμως κάνει η Κοριτίμπα (1-5-6 εκτός) που στα 13 τελευταία κέρδισε μόλις μια φορά ήταν απογοητευτική στο ντεμπούτο του Σαμούσκα (0-2 από τη Φλαμένγκο). 6-5-1 μετράει εντός η Ατλέτικο, λογικό φαβορί ο άσος.

389. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Σε τραγική κατάσταση η Ιντερνασιονάλ (4-4-4 εντός), τέσσερις σερί ήττες συμπλήρωσε με το 3-1 από τη Βάσκο και πλέον το μέλλον του Ντούγκα βρίσκεται στον αέρα. Με τον άσο η αγορά, εμείς κοιτάμε τα 2-3 γκολ, 9/12 μετράει εκτός η “Φλου” ενώ προέρχεται από έξι συνεχόμενα.

390. ΝΑΟΥΤΙΚΟ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Πουλάει τρελίτσα η Ναούτικο, στα δύο τελευταία σημείωσε ισάριθμες νίκες, όσες είχε δηλαδή σε όλη την υπόλοιπη σεζόν ενώ είναι αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Η μέλλουσα πρωταθλήτρια Κρουζέιρο καλπάζει από νίκη σε νίκη (10-1-0 αήττητο) αλλά έχει πάρει απόσταση (+11) από τους διώκτες της και εκτός έδρας κάνει τις γκέλες της (6-3-3 ρεκόρ). Οι τολμηροί πάνε με τον άσο που αγγίζει το 6,00, η προϊστορία δείχνει τρεις σερί την τελευταία πενταετία.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

391. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Κλάσικο Καριόκα, αμφότερες προέρχονται από νίκες, πολύ μπερδεμένο, με τις αποδόσεις να κολακεύουν τους γηπεδούχους.

392. ΜΑΡΣΕΪΓ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Το μεγαλύτερο ντέρμπι στη Γαλλία, ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες (5-2-1 το ρεκόρ της Μαρσέιγ, 5-3-0 της Παρί) αλλά και τουλάχιστον μια σκάλα όσον αφορά την ποιότητα των ρόστερ τους. Και λίγα ήταν τα τρία που έφαγε στο Ντόρτμουντ η Μαρσέιγ, από το πρώτο μισάωρο καθάρισε το δικό της παιχνίδι για το CL η Παρί (3-0 τη Μπενφίκα) κάνοντας συντήρηση στη συνέχεια για το ματς στο “Βελοντρόμ”. Συμφωνούμε με τον φαβοριτισμό του διπλού αλλά θα σεβαστούμε τη φανέλα των γηπεδούχων αρκετά ώστε να απέχουμε, τουλάχιστον πριν τη σέντρα, άλλωστε το ματς με την Παρί είναι το παιχνίδι που περιμένουν οι φίλοι τους από την αρχή της σεζόν. 
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

393. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Κερδίζει η Αθλέτικ (3/3 φέτος εντός) και παίρνει εκδίκηση ο Βαλβέρδε από την πρώην ομάδα του. Χωράει και over.

394. ΑΛΑΒΕΣ-ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ

Αμφότερες σε μέτρια κατάσταση, στην έδρα της δείχνει ότι θα βασιστεί φέτος η Αλαβές (1-2-0 εντός) αλλά η Χέρκουλες δεν είναι εύκολος αντίπαλος ώστε ο άσος να πληρώνει μόλις 2,00.

395. ΕΣΤΟΡΙΛ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Τα 8 διαδοχικά GG σε όλα τα επίσημα και τα 5/6 over της Εστορίλ στο πρωτάθλημα φέτος τα λένε όλα. Κοντράρεται με τη Μπενφίκα που έρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα με την Παρί στο Τσάμπιονς Λιγκ, επίσης στο πρωτάθλημα απογοήτευσε στα δύο πιο πρόσφατα με Γκιμαράες (ήττα με 1-0) και στην λευκή ισοπαλία με τη Μπελενένσες. Προς αποφυγή το διπλό των πληγωμένων "αετών", επιλογές το over στο 1,825 και το GG στο 1,72  με τη Μπενφίκα να το επιβεβαιώνει σε 5/6 αγώνες της.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

396. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ

Ντέρμπι του Λος Άντζελες, η Γκάλαξι είναι που έχει το βαθμολογικό κίνητρο, θα το πάρει εύκολα ή δύσκολα το παιχνίδι.

397. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ-ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Το μεγαλύτερο ίσως ντέρμπι στον κόσμο, ένας καλός λόγος για να ξενυχτήσει κανείς την Κυριακή για να δει πάθος, ξύλο, κόκκινες και τάκλιν στην καρωτίδα. Για στοίχημα ούτε λόγος, αφού αμφότερες τελευταία δείχνουν να βρίσκουν πατήματα.

398. ΓΚΟΪΑΣ-ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Αμφότερες δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, η ισχυρή στην έδρα της (5-5-2 εντός) Γκοϊάς έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στην αδύναμη εκτός Κρισιούμα (2-2-7) που μετράει 0-2-5 από την τελευταία της νίκη.

399. ΜΠΑΪΑ-ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Νο Bet.

400. ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ-ΣΑΝΤΟΣ

Προσκύνησε με τη σειρά της στην απόρθητη έδρα της πρωτοπόρου Κρουζέιρο μεσοβδόμαδα η Πορτουγκέσα (7-3-2 εντός), στα αμέσως προηγούμενα όμως σημείωσε 3/3 νίκες με τέρματα 8-0. 3-3-6 το εκτός έδρας ρεκόρ της Σάντος, που πάντως προέρχεται από μεγάλη νίκη στο κλάσικο κόντρα στη Σάο Πάολο. Μπερδεμένο, αλλά από άσο ξεκινάει.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

401. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ-ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Ντέρμπι της δυτικής όχθης με βαθμολογικό ενδιαφέρον, 3-1-0 το αήττητο σερί του Πόρτλαντ (2-9-4 εκτός), 8-4-3 εντός το Βανκούβερ αλλά στα επτά τελευταία έχει μόλις ένα τρίποντο.Χ2.


402. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

0-2-7 το ρεκόρ της Ράσινγκ Κλουμπ στο Τορνέο Ινισιάλ, 01-3 μετράει εκτός η Ατλέτικο Ραφαέλα. Η αγορά πάει με το όνομα των γηπεδούχων, εμείς πάμε πάσο.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN ή PLAYBET

πηγη