Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας



ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ
 
     MyBet               Stoiximan                PlayBet

             100€ Bonus         50€ Bonus       Boost στα παρολι 
                                                                                                          εως 100% 


    
                          NetBet                          GoalBet                       
     100€ ΔΩΡΕΑΝ              50€ Bonus 
ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE


Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

403. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κλειστά τα σκορ στα ματς των δύο ομάδων ως τώρα, με τους γηπεδούχος που θα έχουν τον ενθουσιασμό της εξέδρας να είναι δυνατοί εντός αλλά ο έμπειρος ΠΑΣ παίζει καλά στις αντεπιθέσεις και δύσκολα θα γνωρίσει και τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα. Πιθανός ο συμβιβασμός στην ισοπαλία, που πληρώνει 3,10 στον Stoiximan.

404. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ

Κάπου έχει κολλήσει στα τελευταία (1-4-0) η πρωτοπόρος της Δανίας και αήττητη Μίντιλαντ (6-4-0, 4-1-0 εντός), η Βέστσαελαντ είναι σκληρό καρύδι (1-3-1 εντός) αλλά προέρχεται από δύο ήττες με κακές εμφανίσεις. Άσος μεν, χαμηλή η απόδοση δε.





405. ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο η Μπόντο Γκλιμτ (6-3-3 εκτός), που στα τελευταία έχει κατεβάσει ταχύτητα και αυτό φαίνεται και στις νίκες (1-0 τη Βαρντ στο τελευταίο εντός) αλλά και στις γκέλες της (δεν κέρδισε τα δύο πιο πρόσφατα εκτός). Δεν κερδίζει, αλλά και δεν χάνει τελευταία η Φρέντρικσταντ (1-5-0 στα έξι πιο πρόσφατα), το Χ αποτελεί στοιχηματική λύση.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN,GOALBET,NETBET ή PLAYBET

406. ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΑΣΙΡΙΣΚΑ

Η ανάγκη δείχνει Γιόνσεπινγκ (4-3-6 εντός, πέρασε κάτω από τη ζώνη των μπαράζ), η φόρμα όμως Ασιρίσκα (3-3-7 εκτός). Μόνο για live betting.

407. ΕΡΕΜΠΡΟ – ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ

Οφείλει να επιστρέψει στις νίκες η μαχόμενη για την άνοδο Έρεμπρο (10-3-0 εντός) που μπορεί αν είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία αλλά έχει ρεκόρ 2-6-0 (όλα τα Χ με 1-1, όλες οι νίκες με 2-1!). Από τρεις σερί ήττες με κακές εμφανίσεις (1-10 τέρματα, στο τελευταίο έχασε από την τραγική φέτος Μπράγκε) προέρχεται η Λαντσκρόνα, που εκτός έδρας μετράει 2-2-9.

408. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Εξάποντο για την άνοδο στην Αλσβένσκαν, 6-5-2 εντός η Σούντσβαλ, 7-3-3 εκτός η πρωτοπόρος Φάλκενμπεργκ. Τριπλή.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN,GOALBET,NETBET ή PLAYBET

409. ΓΙΟΝΓΚ ΤΒΕΝΤΕ - ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ

Σε κακή κατάσταση μέχρι στιγμής η Χελμόντ (2-1-2 εκτός), άλλαξε προπονητή και περιμένουμε να δούμε τι θα παρουσιάσει.

410. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ. - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Μια νίκη στα τελευταία 6 ματς μετρά η Φορτούνα, από δύο τεσσάρες έρχεται η πρωτοπόρος Γκρόιτερ, ωστόσο οι τιμές του φαβορί έχουν δοθεί στους γηπεδούχους. Αυτονόητα, η επιλογή μας πάει προς τα δεξιά, με την κάλυψη στην ισοπαλία πάντως να μοιάζει απαραίτητη, μιας και το Ντίσελντορφ δεν είναι εύκολη έδρα. Στο 1,775 βρίσκουμε  το ασιατικό διπλό +0,25. 
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN,GOALBET,NETBET ή PLAYBET

411. ΑΡΛ – ΛΑΝΣ

Κατά βάση σφιχτή ομάδα η Αρλ, που είναι σε καλή κατάσταση και αήττητη εντός έδρας (3-1-0), έχοντας σκοράρει και σε όλα τα εντός έδρας της παιχνίδια. Η Λανς θεωρείται η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, αλλά δεν έχει δείξει ακόμα πλήρως τις πραγματικές της δυνατότητες, παρά το ότι έχει βρει δίχτυα και στα 11 παιχνίδια που έχει δώσει (8/11 GG). Πολύ δύσκολο σε εκτιμήσεις το ματς, λογικά θα έχει γκολ εκατέρωθεν με το goal-goal να πληρώνει 1,90 .

412. ΚΡΟΤΟΝΕ – ΡΕΤΖΙΝΑ

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες και ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Καλύτερη συνολικά φέτος η Κροτόνε, με τον τεχνικό της Ρετζίνα να είναι υπό πίεση αφού βρίσκεται (λογικά) μία… ήττα μακριά από την απόλυση! Τοπικό ντέρμπι είναι η αναμέτρηση, με την παράδοση να δείχνει τέσσερα σερί Χ, η ισοπαλία είναι και φέτος το πιθανότερο αποτέλεσμα και βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του Dsuker (Βet Bloggers) σε απόδοση 3,15 στον Stoiximan.

414. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Από τέσσερις σερί ήττες –χωρίς μάλιστα να σκοράρει- προέρχεται η Κολόν (2-1-1 εντός), αήττητη στο Τορνέο Φινάλ η Άρσεναλ Σαραντί (4-5-0), με το σετ μοιρασμένο στη μέση θα πάμε με το 0:0 ασιατικό των φιλοξενούμενων. 7/9 και 8/9 τα under των δύο ομάδων αντίστοιχα, μπορούμε να πάρουμε μεγαλύτερη αξία επιλέγοντας τα σκορ 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στα 0-0/1-1.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN,GOALBET,NETBET ή PLAYBET

413. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Χωρίς νίκη ακόμα στην έδρα της η νεοφώτιστη Πάτρικ Θιστλ (0-3-1), ή του ύψους ή του βάθους μέχρι στιγμής η Χιμπέρνιαν (2-0-2 εκτός). Δεν πιάνεται από πουθενά.

415. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Η πρώτη αίσθηση μας είναι με το Χ2, μιας και η Γκιμαράες (1-0-2) δεν είναι καλύτερη ομάδα από τη Μαρίτιμο, ενώ προέρχεται και από ευρωπαϊκό μας, οι φιλοξενούμενοι όμως προέρχονται από δύο σερί ήττες που χάλασαν το μομέντουμ τους.
ΜΥΒΕΤ, STOIXIMAN,GOALBET,NETBET ή PLAYBET

416. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΟΛ ΜΠΟΪΣ

Και αυτό κινείται στα όρια του 0-1 γκολ, με τους γηπεδούχους (3-1-0 εντός) να είναι πιο κοντά στο να βρουν δίχτυα από την τραγική μακριά από το σπίτι της Ολ Μπόις (0-1-3 εκτός).

417. ΡΟΖΑΡΙΟ - ΛΑΝΟΥΣ

Νο Bet.

ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΤΑ ΚΑΙ KANENA LIKE




BetBlog.gr