Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Δίχρονο αγοράκι... έγκυος με το δίδυμο αδερφάκι του
Οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους
Ένα αγοράκι μόλις 2 ετών από την περιοχή Huaxi της Κίνας υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αφαιρεθεί από το στομάχι του, το έμβρυο που «κυοφορούσε».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, ο μικρός Xiao Feng εισήχθη στο νοκομείο, επειδή το στομάχι του είχε διογκωθεί σε τέτοιο βαθμό που είχε αρχίσει να υποφέρει από δυσκολίες στην αναπνοή.

Όταν οι γιατροί είδαν τα αποτελέσματα των ακτινογραφιών και των μαγνητικών τομογραφιών που έγιναν στον ανήλικο, ανακάλυψαν ότι ο μικρός Xiao «κυοφορούσε» ένα μη ανεπτυγμένο έμβριο μέσα στο στομάχι του.

Ο μικρός μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, προκειμένου οι γιατροί να αφαιρέσουν το δίδυμο αδερφάκι του, το οποίο είχε «απορροφηθεί» από τον οργανισμό του.

Το έμβρυο είχε μήκος 20 εκατοστών και είχε μια πλήρως ανεπτυγμένη σπονδυλική στήλη, καθώς επίσης και άκρα με δάχτυλα και στα χέρια και στα πόδια.

Το παρασιτικό δίδυμο, προσθέτει το δημοσίευμα, είχε μεγαλώσει τόσο μέσα στο στομάχι του αγοριού που είχε «πιάσει» περίπου τα δύο τρίτα αυτού.

Περιστατικά σαν κι αυτό με μη ανεπτυγμένα έμβρυα συμβαίνουν όταν το ωάριο αποτυγχάνει να διαχωριστεί πλήρως, καταλήγει το δημοσίευμα.

πηγη