Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Δεν φαντάζεστε τι έκλεψαν δυο Αλβανοί στην Άρτα...


Τα πιο απίθανα πράγματα κλέβουν επιτήδειοι τώρα στην Ήπειρο. Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν χθες το βράδυ, δύο Αλβανοί ηλικίας 29 και 50 ετών για κλοπή ακτινιδίων και πλαστογραφία.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο των αστυνομικών στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, διαπιστώθηκε να έχουν φορτωμένα πεντακόσια κιλά ακτινίδια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι είχαν αφαιρέσει το πρωί της ίδιας ημέρας την παραπάνω ποσότητα φρούτων από αγρόκτημα, 75χρονου στις Συκιές Άρτας.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε και μία πλαστή υπεύθυνη δήλωση, που είχαν πλαστογραφήσει με σκοπό να μεταφέρουν και να πουλήσουν τα ακτινίδια στην Αλβανία. Η αφαιρεθείσα ποσότητα ακτινιδίων κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας, ενώ ερευνάται και η περαιτέρω συμμετοχή τους στην διάπραξη παράνομων ενεργειών.ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩπηγη