Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ένα αποτυχημένο αστείο, σκότωσε τον φαρσέρ.

Ένας φαρσέρ, πλήρωσε με τη ζωή του, όταν έπαιξε ένα πρακτικό αστείο στην σύζυγό του.Ο Victor Haylesπροφανώς πάντα τράβαγε λίγο της

φάρσες του για να τρομάξει καλύτερα, ωστόσο η τελευταία φάρσα του κατέληξε να είναι η τελευταία του, όταν αυτοκτόνησε κατά λάθος, στο διαμέρισμα του ζευγαριού.

Δεν ήταν ασυνήθιστο για τη σύζυγό του Susan Hayles 59 για να βρει τον άντρα της«παίζοντας τον νεκρό», δυστυχώς όμως αυτή τη φορά δεν έπαιζε τον νεκρό αλλά ήταν στην πραγματικότητα νεκρός. Το ζευγάρι είχε πάει σε ένα πάρτι και μετά την άφιξη του στο σπίτι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο κ. Hayes 57 πήρε το σκυλί της οικογένειας για μια βόλτα, ωστόσο, όταν δεν είχε επιστρέψει, η σύζυγός του πήγε να ψάξει γι 'αυτόν. Δεν αφήσει ακόμη καλά, καλά το σπίτι, όταν έκανε τη συγκλονιστική ανακάλυψη, ο σύζυγός της ήταν κρεμασμένος από το ωδείο, τα πόδια άγγιζαν ακόμα το έδαφος, αλλά δυστυχώς αυτή τη φορά ήταν νεκρός.
Ο Ιατροδικαστής της Portsmouth, David Horsley είπε: «Νομίζω ότι είναι μια φάρσα που εξελίχθηκε φριχτά και ως εκ τούτου, πρέπει να συμπεράνουμε ότι ήταν ένας τυχαίος θάνατο».





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ