Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Δώσανε λάθος μωρά και οι μαμάδες τους το κατάλαβαν σε τυχαία συνάντηση!

mama
Δύο μητέρες ξαναβρήκαν τις κόρες τους, τρεις εβδομάδες αφότου είχαν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου είχαν γεννήσει.

Ο χειρότερος φόβος για την κάθε μητέρα, που πολλοί θεωρούν σενάριο επιστημονικής φαντασίας έμελλε να ταρακουνήσει αυτές τις δύο γυναίκες που διαπίστωσαν από πρώτο χέρι πως η λάθος παράδοση μωρών συμβαίνει καθημερινά σε πολλά νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο.

Οι γυναίκες που πήραν τα λάθος μωρά, το κατάλαβαν από μόνες τους, κατά λάθος σε μια τυχαία συνάντηση που είχαν.

Τρείς εβδομάδες μετά τη γέννηση των μωρών τους και αφού γύρισαν πλέον σπίτι τους, έπρεπε να επιστρέψουν στο νοσοκομείο για να κάνουν τις απαραίτητες πρώτες εξετάσεις στα μωρά τους.

Η Μαρία Γκερμοένο, 37 ετών, είχε μια υποψία ότι το μωρό της δεν ήταν στην πραγματικότητα δικό της. Ο γιατρός της της είχε πει ότι το μωρό της το οποίο γέννησε με καισαρική, ζύγιζε 3 κιλά και 100 γραμμάρια και όταν το προσωπικό τής έφερε το μωρό για πρώτη φορά, μαίες της είπαν πως αυτό που κρατούσε εκείνη τη στιγμή στα χέρια της ήταν 3 κιλά και 800 γραμμάρια. Η γυναίκα τούς είπε πως δεν πρέπει να είναι το δικό της παιδί μιας και ο γιατρός της άλλα της είχε πει, αλλά το προσωπικό είπε πως μάλλον δεν είχε καταλάβει καλά η ίδια. Η γυναίκα έφυγε από το νοσοκομείο μαζί με το μωρό, αλλά η υποψία ότι δεν ήταν δικό της την έτρωγε μέσα της.

Όλα τελικά ήρθαν στο φως όταν μετά από μερικές ημέρες, πήγε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Εκεί συνάντησε μια άλλη μητέρα, την Βερόνικα Τεγιαντά. Άρχισαν να κουβεντιάζουν για τα μωρά τους και την ανάπτυξή τους και κάποια στιγμή η κουβέντα τους περιστράφηκε και γύρω από το βάρος. Τα δύο μωρά γεννήθηκαν την ίδια ημέρα και οι πληροφορίες ταίριαζαν με όσα η Μαρία είχε μάθει για το δικό της παιδί. Έτσι η Μαρία έκανε μήνυση στο νοσοκομείο και στο δικαστήριο απαίτησε να γίνει εξέταση DNA. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα οι γυναίκες γύρισαν σπίτι τους με τα μωρά όπως τους είχαν δοθεί από το νοσοκομείο. Μέχρι να πάρουν τα αποτελέσματα, οι δύο γυναίκες μιλούσαν συνεχώς στο τηλέφωνο και έβγαζαν φωτογραφίες τα μωρά ώστε να τις ανταλλάσσουν και να μην χάνουν καμία στιγμή από τα πραγματικά τους παιδιά.

Τα αποτελέσματα δικαίωσαν το ένστικτο των μανάδων και στο δικαστήριο που έγινε, τα παιδιά επιστράφηκαν στους βιολογικούς τους γονείς. Τώρα και οι δύο οικογένειες σκέφτονται να ζητήσουν αποζημίωση από το νοσοκομείο αν και οι υπεύθυνοί του παραδέχθηκαν το λάθος και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να βοηθήσουν στην έρευνα.

Η Μαρία λέει πως αν και για 3 εβδομάδες είχε άλλο μωρό και το ένιωθε, του έδωσε όλη της την αγάπη γιατί ήξερε πως και το δικό της μωρό θα λάμβανε αγάπη από την οικογένεια που το είχε





ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ







mothersblog