Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!Μπορεί να μην φτιάχνει τοπία, ούτε προσωπογραφίες και οι πίνακές του να μην είναι και οι πιο εντυπωσιακοί του κόσμου με την πρώτη ματιά, ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο κατασκευάζονται είναι πραγματικά μοναδικός.


Δημιουργός τους ένας 27χρονος Αργεντίνος ο οποίος ζωγραφίζει με μπογιά που εκτοξεύει από τα μάτια την και την οποία ρουφάει από τη μύτη του!


Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο φτιάχνει τους πίνακές του φυσικά εκτοξεύει την τιμή τους στα ύψη με κάθε του έργο να εκτιμάται γύρω στα 1.100 ευρώ.

Το μοναδικό του αυτό ταλέντο το ανακάλυψε εντελώς τυχαία όταν σε μικρή ηλικία προσπαθούσε να βγάλει υγρό, το οποίο είχε ρουφήξει από τη μύτη του, από τα μάτια του.

Σε μεγαλύτερη ηλικία και μετά από δύο χρόνια επίμονων προσπαθειών τελειοποίησε το ταλέντο του και μάλιστα ανακάλυψε μια νέα φόρμουλα που δεν είναι επιζήμια για τα μάτια του.

Ο ίδιος ονομάζει την τεχνική του «eye – painting» και πιστεύει ότι είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που ζωγραφίζει με αυτό τον τρόπο.

πηγη