Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Δείτε τον σέρφερ Carlos Burle σε κύμα 30 μέτρων! Λίγο πριν είχε σώσει γυναίκα από βέβαιο πνιγμό!!!


Ο σέρφερ των ηρωικών πράξεων και των ρεκόρ. Ο Κάρλος Μπουρλέ σίγουρα έκανε αξέχαστο το πέρασμά του από τις ακτές της Πορτογαλίας. Εκεί όπου «τιθάσευσε» αυτό που θεωρείται από τους ειδικούς το μεγαλύτερο κύμα όλων των εποχών, ενώ λίγο νωρίτερα είχε σώσει μία γυναίκα από πνιγμό.

Ο Βραζιλιάνος ταξίδεψε στην Πορτογαλία με αποκλειστικό στόχο να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ του Γκάρετ ΜακΝαμάρα, ο οποίος είχε «καβαλήσει» κύμα 23,77 μ. το 2011. Αυτό το οποίο έβλεπαν έντρομοι οι θεατές από την ακτή αλλά έκανε τον Μπουρλέ να… ουρλιάζει από χαρά πάνω στη σανίδα του, ξεπερνούσε τα 30 μ. σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

«Ηταν καθαρή τύχη. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει το καλό κύμα. Ηταν στιγμή απίστευτης αδρεναλίνης», είπε ο 45χρονος. Μαζί του στο νερό ήταν πολλοί σέρφερ ακόμη που είχαν τον ίδιο στόχο. Ανάμεσά τους και η φίλη του, Μάγια Γκαμπριέλ, η οποία παραλίγο να πνιγεί προσπαθώντας.



Ο Μπουρλέ ήταν ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να την βγάλουν στην ακτή και να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Αμέσως μετά ο 45χρονος ξανάπιασε τη σανίδα του και επέστρεψε στο νερό, όπου όπως αποδείχθηκε τον περίμενε το γιγαντιαίο κύμα.






ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ