Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Δείτε τι έπαθε αυτή η 20χρονη από το πολύ αuναviσμό…O αυνανiσμός στάθηκε μοιραίος για μια 20χρονη γυναίκα, η οποία κατά τη διάρκεια της πράξης, υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε…

Η Νικόλ, ήταν μια αξιοπρόσεκτη, όμορφη ξανθιά Αγγλίδα. Τις τελευταίες ημέρες η Νικόλ δεν εμφανιζόταν στη δουλεία. Ήταν κοινωνική λειτουργός. Δεν απαντούσε ούτε στο σταθερό του σπιτιού της, ούτε και στο κινητό της τηλέφωνο.
Οι γονείς της ανησύχησαν, το ίδιο και οι φίλοι, αλλά και οι συνάδελφοι της. Ειδοποίησαν την αστυνομία και με εντολή του τοπικού εισαγγελέα, αστυνομικοί, άνοιξαν το διαμέρισμα της στο ανατολικό Νιούκασλ. Η εικόνα που αντίκρισαν, τους αιφνιδίασε. Η Νικόλ βρισκόταν γuμνή επάνω στο κρεβάτι της. Ο φορητός υπολογιστής δίπλα της ήταν ανοιχτός και έπαιζε μια ταινία πopνό. Η Νικόλ την ώρα του θανάτου της, αυνανiζoταν.
Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε ήταν κατηγορηματικός: «Πέθανε από καρδιά. Πιστεύω όμως ότι σε μεγάλο ποσοστό ο αυνανiσμός της, συνδέεται, με τον θάνατο της».
Ο παθολόγος Ρίτσαρντ Τζόουνς, από την πανεπιστημιακή κλινική, στο νοσοκομείο όπου την μετέφεραν, διευκρίνισε: » Η Πάγκιντον πέθανε από καρδιακή αρρυθμία στην οποία συνέβαλε ολόκληρη η σεχουαλική κατάσταση που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή».

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ