Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ LIVE στοίχημα αξίας 25€

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ταξίδι του στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση και o Stoiximan προσφέρει για τον αγώνα με την Μπενφίκα ένα ΔΩΡΕΑΝ LIVE στοίχημα αξίας 25€!
ΔΩΡΕΑΝ LIVE Στοίχημα 25€ για όλα τα μέλη του Stoiximan.gr!

Τοποθέτησε ΤΩΡΑ ένα στοίχημα στον αγώνα ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (από 01 Οκτωβρίου 00:01 ως και 23 Οκτωβρίου 21.45) και το επόμενο σου στοίχημα στο LIVE του αγώνα θα σου επιστραφεί εάν δεν κερδίσει! (έως 25 euro)!
ΠΑΙΞΤΕ ΤΩΡΑΌροι και προϋποθέσεις σχετικά με την προσφορά "Δωρεάν LIVE Στοίχημα 25€!"


Παίξτε τουλάχιστον ένα μονό στοίχημα (δελτία με πάνω από μία επιλογή δεν μετράνε) σε οποιαδήποτε αγορά και απόδοση στον αγώνα Μπενφίκα-Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί στις 23 Οκτωβρίου 2013 και θα σου δώσουμε το δικαίωμα για ένα live στοίχημα χωρίς ρίσκο κατά την διάρκεια του αγώνα.

Δικαίωμα στην προσφορά αυτή θα έχουν όσα μέλη μας τοποθετήσουν κάποιο μονό στοίχημα στο παιχνίδι Μπενφίκα-Ολυμπιακός από τις 01 Οκτωβρίου 00:01 ως και την έναρξη του αγώνα. (23 Οκτωβρίου στις 21.45)

Στη συνέχεια εμείς θα σας αποζημιώσουμε στο πρώτο μονό στοίχημα που θα τοποθετήσετε (κανονικά, με χρήματα από το υπόλοιπο σας) στο live του παιχνιδιού αν αυτό χάσει, μέχρι του ποσού των 25 ευρώ.

Για να αποζημιωθεί το πρώτο σας χαμένο live bet (μέχρι την αξία των 25 ευρώ) θα πρέπει να έχετε τοποθετήσει και ένα στοίχημα πριν τον αγώνα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας. Κοινώς αν κάποιος παίξει στο πρώτο του live bet 25 ευρώ και χάσει αλλά το μεγαλύτερο του μονό στοίχημα για τον παιχνίδι πριν την έναρξη του αγώνα ήταν 15 ευρώ, τότε η αποζημίωση που θα λάβει θα είναι 15 ευρώ.

Αποζημίωση για ποντάρισμα σε αντικρουόμενα στοιχήματα (π.χ. over 2.5 pre-event και under 2.5 στο live) δεν θα δοθεί και ο χρήστης (εφόσον κάνει κάτι τέτοιο στο 1ο του live bet) χάνει αυτόματα το δικαίωμα στην προσφορά για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Η πίστωση των χρημάτων για τα χαμένα live στοιχήματα που θα δικαιούνται αποζημίωσης θα γίνει εντός της Πέμπτης 24/10.

Η παραπάνω προσφορά ισχύει για τον αγώνα Μπενφίκα-Ολυμπιακός και μόνο για αυτόν.

Αν κάποιος χρήστης τοποθετήσει δύο live μονά στοιχήματα την ίδια στιγμή (από το ίδιο δελτίο), τότε ως πρώτο θα μετρήσει όποιο κατοχυρωθεί πρώτο στη βάση του Stoiximan.gr

Αν παραβιαστεί οποιοσδήποτε όρος ή υπάρχουν στοιχεία ότι μια σειρά από στοιχήματα που τοποθετούνται από πελάτη ή από ομάδα πελατών, δίνουν εγγυημένο κέρδος λόγω μπόνους εγγραφής, ενισχυμένης πληρωμής ή άλλης προσφοράς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, το Stoiximan.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει το μπόνους και είναι στην αποκλειστική ευχέρειά του να διευθετήσει τα στοιχήματα στις σωστές αποδόσεις, να ακυρώσει τα στοιχήματα ή να ακυρώσει τα στοιχήματα που χρηματοδοτήθηκαν από την προσφορά κατάθεσης. Επιπλέον το Stoiximan.gr διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει χρέωση στον πελάτη μέχρι και ίση με την αξία του μπόνους ή του δωρεάν στοιχήματος ή της επιπλέον πληρωμής για να καλύψει σχετικά διοικητικά έξοδα. To Stoiximan.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή ή να αρνηθεί οποιαδήποτε προσφορά κατά την απόλυτη κρίση του.
ΠΑΙΞΤΕ ΤΩΡΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ