Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Έφτιαξαν καινούργια μύτη στο μέτωπο άνδρα για να κάνουν μεταμόσχευση!

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες του 22χρονου Xiaolian από νοσοκομείο στην επαρχία Fujian της Κίνας, την ώρα που οι γιατροί ελέγχουν την πρόοδο του μοσχεύματος πριν από τη χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης.Κινέζοι γιατροί κατάφεραν να δημιούργησαν μια νέα “τεχνητή” μύτη στο μέτωπό νεαρού άνδρα.

Ο 22χρονος Xiaolian είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα το περασμένο έτος, για την ακρίβεια, τον Αύγουστο του 2012.

Μετά το ατύχημα υπέστη μόλυνση του χόνδρου της μύτης του, μια μόλυνση που καθιστούσε αδύνατη τη θεραπεία. Οι γιατροί έπρεπε να καταφύγουν σε ένα ακραίο και ασυνήθιστο μέτρο για να αποκαταστήσουν τη μύτη του, στην ουσία δημιουργώντας μία καινούργια στο μέτωπο του.

Οι εκπληκτικές φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα, δείχνουν τον Xiaolian, σε ένα νοσοκομείο στην επαρχία Fujian, την ώρα που οι γιατροί του ελέγχουν την πρόοδο του μοσχεύματος πριν από τη χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης.


Η νέα μύτη δημιουργήθηκε με την τοποθέτηση ενός διαστολέα ιστών του δέρματος επάνω στο μέτωπο του 22χρονου, και με τη φύτευση ενός χόνδρου που ελήφθη από τα πλευρά του με τον οποίο διαμορφώθηκε το σχήμα της μύτης.

Οι χειρουργοί, δήλωσαν ότι η νέα μύτη είναι σε καλή κατάσταση και ότι η χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σύντομα, όπως ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ